sometimes the best revange is to smile, move on and do nothing.

eftersom den här dagen har varit helt värdelös så finns det inte så mycket och skriva om den. jag har astråkigt nu, så snälla nån, vem som helst rädda mig!? haha nej då så desperat är jag inte.. men nästan. imorgon blir de nog att åka till doktorn och kolla på benet som jag har haft ont i i över en vecka, vet inte vad jag har gjort.. sen blir de att träffa Lisa, jag längtar! vet inte vad vi ska hitta på, men nåt kul blir det nog. haha känner att jag inte har nåt vettigt att skriva så jag kan lika gärna sluta nu.
hörs imorgon!
//kraam Sara

I used to be normal, until I met those losers I call my bestfriends <3

Igår var nog den bästa kvällen i mitt liv, än så länge i alla fall.
jag, Nicole, Fanny och Evelina träffades hemma hos Nicole vid typ 7-tiden. vi fixade oss och sånt, sen blev de ut och röja!!
sen sov vi alla hemma hos Nicole.
Vi hade så grymt kul, det måste göras om!
orkar inte skriva mer men blir lite bilder istället, bloggar nog mer sen.
//kraam Sara








Halloween..

Kul att de är kolsvart i skolan och jag o Nicole blev förfölja av nån i mask..
Men nu så sitter vi o pratar om kvällen, fan va jag längtar!!
Lite bilder på mina fina vänner, från skolan.
//kraam Sara


Du dör för den som sårar dig, men sårar den som dör för dig..

Idag har jag skrivit en svenska uppsats i 2 o en halv timme i skolan. Sen så drog jag till stan skulle träffa Lisa men jag kom till stan innan hon hade slutat så jag träffa emil istället. Sen kom Lisa och då gick vi tre till waynes o fika. Lisa drog till sin friendo Fredrika o lämnade mig och mina bästa kompis emil alone. Gick runt o shoppa en tröja o lite andra saker sen tog jag bussen hem och då träffa jag Malin o Carro. Nu så är jag hemma blir att ta de lugnt o sova snart, är helt slut.. Så gonatt från moi för ikväll i alla fall.
//kraam Sara


På waynes!

Sitter på waynes med Lisa o emil sen blir de shoppa! Har äntligen fått mitt efterlängtade barnbidrag!!
//kraam Sara


A true friend is always on your side <3

Sitter och fikar på waynes med bästa vännen, blir en runda på stan sen gå till träningen, bloggar mer sen.
//kraam Sara


Spanska prov... Check!

Nyss skrivit spanska prov, gick nog inte så speciellt bra.. Så orkar inte skriva mer. Blir o gå runt i skolan i en halvtimme tills matten börjar.
//Kraam Sara
Går runt med dom här brudsen.


Estoy estudiando

Kom nyss hem från promenixen. så nu ska jag plugga lite, har spanskaprov imorgon, där av rubriken på spanska (jag håller på att plugga, för er som inte kan spanska).
//kraam Sara


Dålig uppdatering..

Och allt skyller jag på blogg.se appen som nästan aldrig funkar.. Jag skiter i att nämna att jag är för lat själv för att gå till en data o skriva hehe..
Nej nu måste jag ut o röra på mig drar med mig mamma och yrhunden tindra
Sätter på mig min cozy jacket med världens största luva... Bloggar kanske mer sen.
//kraam Sara


The perfect boyfriend?..

Har haft fullt upp hela dagen, så nu på kvällen har jag bara tagit de lugnt. Kollade på värsta pojkvänsakademin och ja fattar inte hur vissa killar beter sig mot sina flickvänner, seriöst jag får damp!! Usch jag är så irriterad.. Nej nu blire sova sen skola imorgon.
//kraam Sara


Gofika

Sitter på waynes med mi padre o fikar lite grann. Har varit och fixat vinterjacka bytt den jag köpte förra helgen och köpt en ny!! Sen nu blire iväg till nynäs o döma lite innebandy p-00-01... Nervösss!!
//kraam Sara


Eyes speaks more than lips

Har varit o fikat med Sophie o neo på stan idag, supermysigt!! Orkar inte skriva mer så nu blir de mysa ner i soffan med mjukisar o filt.. <3
//kraam Sara


happiness hits me like a bullet in the back

blev inge bloggande igår för appen funka inte och datan krångla.. men nu ska jag göra ett snabbt inlägg för ska iväg på träning snart. när jag kom hem från skolan kom jag på att jag inte gjort klart lägenheten som ska vara inne på onsdag.. varför blev jag inte förvånad med att jag inte var klar med den.. måste verkligen skärpa mig med skolarbetet! nej nu blir det fortsätta plugga ända tills jag ska åka på träning. 
//kraam Sara
 


Domarjävel..

Dömde min första innebandymatch i dag, dömde med Jossan o de gick ganska bra tycker jag.
Men jag kommer aldrig mer klaga på en domare för nu vet jag att de är svårare än man tror.
Dömde killar som va typ 8-9 år. Assöta sprang runt som vilsna höns haha
Deras första seriematch.
Blev Inge bloggande igår fullt upp hela dagen o när jag väl tog mig tid o skriva en mobil blogg fungera inte appen..
Men ska shoppa lite vinterkläder nu för pengarna jag tjänade på matchen + mammas o pappas plånbok haha. bilder kommer kanske sen om jag hittar nåt 
//kraam Sara

 


Utelåst...

Sitter ute på gatan utanför huset, glömde nycklarna imorse och ingen var hemma såklart... Hade orientering på morgonen med skolan tänkte att Jag skulle springa själv, men när jag såg kartan ändrade jag mig haha. Sprang med Evelina och nicole och de gick ju som de gick.. Sprang vilse, men som tur va så hittade vi nåra killar från dom andra nian klasserna o dom hjälpte oss. Vi hade grymt kul iallafall sen käka vi lunch på donken och efter det drog vi hem till Nicole satt o snacka skit o sjöng.
Nej nu kommer mamma så äntligen får man gå in men kanske bloggar mer ikväll om inte pluggandet tar upp all tid..
//kraam Sara


 


plugg plugg åh ännu mer plugg...

känns som att det bara är prov nu i skolan.. har inte haft ett enda prov innan så plötsligt så blir de prov i no, matte, so, spanska plus en stor inlämningsuppgift på hemkunskapen och en gruppredovisning på no:n. känns som man inte kommer hinna göra nåt annat en att plugga den här veckan. idag har jag pluggat hela dagen och jag har kommit fram till att jag SUGER på de kan verkligen inte koncentrera mig men ska försöka skärpa mig. kom nyss hem från träningen och ska duscha nu sen blire sleepa och tagga inför orientering i hemlingby imorgon, ska försöka orientera själv men de kommer väl sluta med att man är vilse ensam i skogen..


                                                                                                         //kraam Sara

RSS 2.0