~LOVE~

and i fell for you really fast.. 
l
 
 

So don't you ask me where I'm gonna be tonight, Don't ask me if I'm gonna be alright..

Halloj!
Typ sämsta humöret, trött, ont i huvudet och allmänt irriterad, det är jag de. Skolan var väl dagens höjdpunkt ungefär, sen efter skolan har det bara varit plugg på schemat. Känner mig lite stressad, har en film uppgift som ska lämnas in på fredag och jag har inte ens sett en film som jag vill skriva om än.. menmen. Filmen får väl vara resten av kvällens plugg, sen får jag skriva om den imorgon eller nåt. Det löser sig nog till slut. 
Ps: om nån kär liten vän läser det här så förlåt om jag har varit taskig idag. (varit en liten bitch mot allt och alla..)
Puss!

Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för länge sen för att ens komma ihåg..

 Hejsan!
Projektdag idag i skolan, som vanligt på torsdagar. Under dagen har vi fått föreläsningar från en kille på banken en tjej från konsumentvägledningen plus att EK tvåorna hade nårgra redovisningar/föreläsningar för oss. Dagen gick ganska snabbt, slutade runt 2 halv 3.
När jag kom hem började jag kolla på Gossip Girl, första säsongen. Såg två avsnitt men måste säga att det var svårt att slita sig men var ju tvungen.. Snart blir det träning, awesome!
Hörs senare,
puss! 

Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking..

Halloj!
Dagen idag har flutit på bra, men ganska segt.. Slutade vid 1 istället för vid 3, vilket var riktigt skönt! Man börjar känna att höstlovet kommer närmare och närmare, jag har absolut ingen lust eller ork att gå till skolan på morgonen, fast de går ju bra när man väl är där. Efter skolan drog jag hem, skulle plugga men somnade istället.. Som vanligt alltså. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Just nu kollar jag Brynäs matchen, efter det blir det att krypa ner i sängen och sova, hörs imorgon.
Puss!


Cause as we kiss goodbye, the sun sets. And so we are history.

Hejsan!
Idag har jag storstädat mitt rum och senare ska jag iväg till Falun och kika innebandy. Sega söndagar, man gör typ inget på dom. Höjdpunkten idag är väl att åka till Falun men är ändå inte speciellt taggad.. 
Hör senare, i guess.
Puss! ♥

I like you a lot, but I'm so afraid that I'll hurt you. If I did, I don't know how I'd live with myself. But I don't know how I'd live with myself if I let you walk away either.

Dagen har varit lång och stressig, seg och tråkig..


Föreläsning!

Är på föreläsning hela dagen, inte omtyckt av mina klasskompisar, fina tweets om den..


No apologies, he'll never see you cry. Pretend he doesn't know that he's the reason why.

Hejsan!
Skolan idag gick snabbt och sista lektionen var inställd så slutade klockan 2 istället för 3. Efter skolan har jag pluggat, var även en sväng till Nicole och pratade lite, inte så ofta man träffas när man går på olika skolor. Måste ta vara på alla tillfällen som finns. Nu är det dags att sova och ladda för en dag på filmstaden imorgon, dagen blir fylld med föreläsningar och filmer så måste vara pigg så att jag inte somnar. Hörs imorgon,
Puss!


INSTAGRAM ♥

 Instagram, min kärlek! Är besatt av det.. Här har ni ett smakprov av mina senaste bilder, följ mig gärna jag följer tillbaka oftast! @saraaeeriksson ♥
 
 
 
 

Boys are like busses, you wait for one for ages, then suddenly 3 come at the same time

 Hejsan!
Sitter i ett grupprum och det är segaste arbetet någonsin.. Slutar halv fem idag, kommer man överleva dagen, det är frågan? 
Haha nejdå klart man gör, längtar tills jag kommer hem bara. 
Hörs senare, puss!
 
Bjuder på en bild från i helgen, på mig och Evelina!

Never let success go to your head and never let failure get inside of your heart..

Halloj!
Åkte till Valbo, men när jag skulle springa 3an så vände jag efter 2min, det var kolsvart i spåret och det är bara skog runtomkring.. Riktigt läskigt!
Så gick in till dom andra, dom körde uppvärmning i gymmet så körde lite med dom sen när dom gick och körde innebandy stannade jag i gymmet. Gymmade i en timme typ, kom nyss hem och har precis duschat, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv. Mys!
Hörs imorgon,
Puss!

Malin får stå för bilden


meeting the man of my dreams... and then meeting his beautiful wife

Hejsan alla fina! ♥
Dagen har gått ganska snabbt idag faktiskt, fast känns inte som att jag har gjort något vettigt alls förutom varit i skolan. Sitter och pluggar lite spanska, har spanskaprov på fredag och tror inte det kommer gå så jättebra faktiskt.. Hörde att det skulle vara som en uppsats typ och jag suger på att skriva på spanska. Längtar inte.
Ska till Valbo vid 8 snåret och springa, D2 har träning så hänger med pappa dit men springer 3an utanför typ. 
Hörs senare, 
Puss! 
 

You may not be where you want to be in life, but if you know who you are; and where you want to go, then you’re getting closer every day.

Hallojsan!
Helgen har rullat på bra, varit med Evelina mestadels och det har varit grymt kul. Känner att jag använder något vuxna ord och jag tror de beror på att jag är trött..haha men ska typ sova nu och ladda för en ny skolvecka. Fast jag börjar kvart över 12 imorgon så känns segt att sova nu, så vi får se hur de blir med det, kanske hinner blogga en till gång annars säger jag god natt nu och så hörs vi imorgon.
Puss!


Insecurity is an ugly thing. It makes you hate people that you don’t even know.

Hejsan!
Härliga fredag, äntligen här. Började 8.40 med privatjuridikprov och sen hade vi matte till 10.50 och sen var skoldagen slut. Skönt med en kort dag!
Nu ska jag snart iväg på innebandy med Malin, kul. Känner mig dock lite trött men jag blir nog piggare snart.
Nu ska jag gå till bussen, hörs senare.
Puss!


Jag är svag för dig, för du gör mig stark. Du är bra för mig, ändå förstör jag allt.

 Hejsan!
Dagen i skolan var grymt kul idag. Vi hade rollspel och hade olika diskussioner, vi var 15st i gruppen och alla fick olika yrken och intressen men vi bodde alla i samma kollektiv och skulle därför bestämma regler och sånt. Låter kanske inte speciellt kul men när alla typ levde sig in i rollerna så blev det riktigt roligt och man satt och skratta typ hela tiden. Nu efter skolan har jag bara pluggat, eller iallafall försökt plugga men jag tycker att kapitlet som vi håller på med i privatjuridiken är så tråkigt så inget fastnar typ.. Tagga prov på det imorgon, men de får gå dom det går.
Men ska fortsätta plugget nu, 
Puss! 
 
här var min roll i rollspelet förresten, jag hette Veronica..

Do you know why we are good in giving advice to others yet we are no good in giving advice to ourself?

 When we are giving advice to others situation/problem are they based on what we think of it. But when we are in the same situation as them is it based upon our feelings about it. When something is based on fellings is it harder to see what´s right and what´s wrong because what you truly feel is what you think is the right thing to do at that moment. 

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness..

Hejsan!
sitter just nu i skolan, jag och olivia har lånat lilla köket på våningen för att plugga, en det går inte så bra för mig.. Hade värsta motivationen innan men när jag inte fattade första frågan så försvann den och jag har gett upp helt. 
Nu börjar vi om 8 minuter så det kanske är dags att plocka ihop sitt pickopack och börja dra sig mot klassrummet. 
Peace out!

RSS 2.0