Swag!

Hur söt är inte den här pojken då?! Lätt att min unge ska va så här cool.
Förlåt för dålig bloggning, men har inte haft tid.. Hörs imorgon peepz
Puss!


Jag svär..♥

Börjat lyssnat som en tok på den här låten. Älskar den, underbar text!



När alla säger nej ska jag säga ja. När allting går emot ska jag hålla kvar. När världen faller ner är det du och jag, det är du och jag. Jag lovar och jag svär. 
För ingen känner dig som jag känner dig, och ingen har mig mer än vad du har mig. Jag lovar och jag svär. Om du säger du vill gå ska jag följa med, uppför backar, genom fält om du säger det. Jag har inte mycket kvar om du ger dig av, då flyr jag stan. Jag lovar och jag svär, jag svär och svär på allt jag är.

It's not right, but it's okay!

Hej!
Var i skolan idag och efter åkte jag till mammas jobb för hon skulle följa med mig till hälsovårdcentralen. Tog min andra spruta, sån där gardasil så nu är de bara en kvar!
Sen skjutsa mamma mig till stan, där träffa jag Lisa och vi gick runt och prata och shoppade lite. Sen var det lag möte, vi prata om vad vi ska göra i Prag. Shit de är inte långt kvar nu, 1 juli då jäklar!
Sen när jag kom hem tog jag en pw, kände att jag var tvungen.. Skönt var det! Nu är det en varm dusch som gäller. Oj blev ett långt inlägg menmen, hörs imorgon peepz.
Puss!


Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

De är en film man bara måste se, den verkar ju hur grym som helst! Älskar barnklassiker som dom förnyar. Den har premiär 8 juni, så förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!
Älskar skådespelarna som är med Kristen Stewart, Charlize Theron och Chris Hemsworth!!♥ 
Snygga Chris Hemsworth!


Visste ni att han gick upp nästan 10kg, innan han var med i filmen Thor. Snacka om att man inte kan ligga på latsidan för att få den kroppen, GOSH!

When the moneys spent and all my friends have vanished, and I can't seem to find no help or love for free. I know there's no need for me to panic, cause I'll find him I'll find him next to me <3

Underbara kväll!
Hade en härlig träning med bra tempo och alla var på glatt humör, härligt!
Nu är det dags att sova för imorgon är en fullspäckad dag.
Gonatt, puss!


- I hate this.. - Hate what? - How I used to talk to you everyday, and now I´m lucky if I get a text once in a week. I no longer mean a shit to you, when one day we were eachother´s worlds. That´s what I Hate..

Hejsan!
kom hem från skolan och nu så, har jag slappat i soffan framför Wermland forever som jag missade i tisdags.
Ikväll blir det träning, can´t wait!♥
Bloggar mer senare.
Puss!


Bloglovin!

Nu har även jag skaffat bloglovin så jag tycker att alla borde gå in och följa mig, använd länken och Följ min blogg med Bloglovin ! Ha en trevlig söndag peepz.
Puss!


Today was a fairytale, I wore a dress & you wore a dark grey t-shirt. You told me I was pretty when I looked like a mess- Today was a fairytale.

Nu när det närmar sig skolavslutnig är det dags att kolla på skolavslutningskläningar och så tycker jag att man bara måste kolla in klänningar på Bubbleroom.se . Finns verkligen skitfina där!♥


A journey of a thousand miles begins with a single step ♥

Hejsan!
Längesen man blogga nu men har inte haft tid eller lust alls, ville bara visa att jag lever.
Ha en kung lördag peepz!
Puss!


Quote

Never forget that on any day you can step out of the front door and your whole life can change forever. The universe has a plan, and that plan is always in motion. It's a scary thought but it's also kind of wonderful that every little incident makes sure you end up exactly where you are supposed to be, exactly when you're supposed to be there. The right place, at the right time


true story..

Bitchy Quotes, Bitchy Quotes Images, Bitchy Sayings 
Bitchy Quotes, Bitchy Quotes Images, Bitchy Sayings

Still stuck in that time when we called it love, but even the sun sets in paradise..♥

Hejhej!
Vaknade klockan 8 imorse av att nicole ringde och frågade vart jag var, började ju kvart över.. Väckte mamma och hon skjutsade mig till skolan, snäll hon. Fick gå i skolan hel risig men överlevde.. älskar att försova mig♥ *host*
Efter skolan har jag varit med Nicole och vi har pluggat, och det är vi jämt så bra på haha. Nu ska jag slappa hela kvällen, hörs kanske senare.
Puss!

ARKIVBILD


Don’t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.

Var med Lisa ett tag idag nu på eftermiddagen. Vi satt och stekte i boulongern, härligt de. Vårruset var idag så man såg ju ungefär 6000 tjejer/damer/tanter springa förbi, hurtigt folk själv satt man på sidan. Nu ska jag mysa ner mig i sängen, håller på att frysa ihjäl.. Hörshej
Puss!


Because it’s summer and the memories are just waiting to happen.

Härlig skoldag, härliga sommarkänslor! Inte långt kvar till sommarlovet nu eller. Känns sjukt konstigt..
Längtar iallafall som tusan!
Puss!


Each day I love you more, today more than yesterday and less than tomorrow.

Tränade ikväll och det gick rätt så bra, härligt var det iallafall!
Nu blir det att mysa ner sig i sängen och sova, och ladda inför skolan imorgon. Efter skolan ska jag träffa Lisa, kommer bli awesome.
Puss!


There is no black-and-white situation. It's all part of life. Highs, lows, middles.


I climbed up on a tree to get a new perspective, If love is worth the time the prince is being rejected..

Har varit i skolan idag, standard.
Sen efter var jag med Nicole ett tag, drack kaffe och pratade lite. Nu laddar jag upp för träning, taggad till 1000 faktiskt! Ska bli riktigt skönt.
Men bloggar nog mer senare, har blivit så dålig på de.. Men ska skärpa mig den här veckan.
Puss!


Tell me baby, will you be here when I wake up? Even with no makeup? I don't want to fake it..

Hejsan!
Har spelat innebandy på morgonen och nu på dagen har jag väl bara chillat. Härlig dag!
Nu ska jag ner på stan och möta Nicole sen ska vi + Evelina hitta på nåt tror jag, kul de. Hörs senare,
Puss!


He’s a saint I’m a sinner..

Hej,
Sitter hos Nicole nu, vi ska på 30-årsfest sen så vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag måste fixa lite saker tills imorgon iallafall.
Men nu ska vi åka, bloggar mer senare.
Puss!


Trust is like an eraser, it gets smaller and smaller with each mistake.

Hej!
Har varit hos Nicole hela dagen, haft kul som vanligt. Ikväll är de innebandyträning, ska bli kul de. Jag har ju inte tränat på typ en vecka så får se hur de går. Måste äta nu sen kasta på sig träningskläder och åka iväg till Valbo. Lovelife!
Puss!


Never go back into an old love, no matter how strong it is, because its like reading a book over and over again when you already know how it ends..

Vaknade nyss, skönt med sovmorgon nu när man är ledig. Dags att börja fixa sig och äta lite frukost kanske, sen får man se vad dagen har att erbjuda!
Bloggar mer sen,
Puss!

Bjuder på en bild på mig och min brorsa.


when the times got hard they said you'll leave, turns out you were the only one that stood by me

Hemma från skolan nu, och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Klockan sex ska jag hem till Nicole och plugga lite, och det brukar ju gå bra..*host*
Nu ska jag slappa lite, hörs senare friends.
PUss!


Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Goofy pictures and crazy times. Sisters at heart and partners in crime ♥

Idag fyller min underbara bästa vän Nicole 16år. Hon och jag har kännt varandra sen vi gick i femman ungefär men blev nära kompisar för lite mer än ett år sen. Hon är som en syster jag aldrig fick och jag vet att jag alltid kan lita på henne. Vi har många galna minnen ihop och jag vet att vi kommer få flera också!
Så med det här inlägget vill jag säga ett stort grattis till henne, love you vännen!♥



image description
image descriptionimage description


Bikini för sommaren ♥

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?
Själv älskar jag dom! ♥

Puss!


Life is like a mountain, hard to climb, but once you get to the top the view is beautiful.

Gick hem från skolan för jag mådde inte nå bra, har lite feber 38,2 men överlever! Haha
Pluggade lite när ja kom hem, blev so för det var de ända jag hade hemma. Nu ska jag kolla på en film med min brorsa, bloggar mer sen
Puss!

Gammal bild


Poledance!

Nicoles sista överraskning var en poledance lektion, så vi tre hade en privatlektion på dinali center. Det var hur kul som helst! Tror jag ska börja på de sen, för det var verkligen grymt kul.
Efter lektionen så fick vi bubbel och godsaker, mys.
Bilder kommer upp imorgon.
Nu blir det att sova, gonatt
Puss!

Förresten var med Lisa idag på dagen, luncha på waynes och gick en runda på stan. Kul de för de var ett tag sen man träffade den bruden! <3


Live fast die young, go all-in

Hej!
Gårdagen var grym, synd bara att en av överraskningarna inte fungera. Men den tar vi ikväll istället. Igår vart det första doppet utomhus för i år, i vårvik. Kallt men de funka. Sen vart det att kolla film utomhus asmysigt, sen hade ju jag och Evelina bakat en tårta också. Sen sov alla tre hos Nicole.
Kom hem för ett tag sen, bloggar mer sen
Puss!


People are made to be loved & things are made to be used, the confusion in this world is that people are being used & things are being loved

Oj längesen man bloggade nu.. Ska skärpa mig!
Idag blir det att fira Nicole med lite surprises, kommer bli awesome!
Bloggar under dagen och avslöjar dom, vill inte riskera att Nicole läser dom..
Snart ska jag och Evelina börja fixa lite.
Puss!


Counting all the assholes in the room, well I´m definitely not alone

Hejsan!
Hade livräddning med skolan och det gick väl sådär, dränkte nästan frida men annars var de helt okej.
Sitter och gör ett hem prov som ska vara inne imorgon. Hoppas jag hinner klart!
Ikväll är det 2h innebandyträning!♥
Måste fortsätta plugga nu,
Puss!


And if I stop for a minute, I think about things really I don't wanna know. And I'm the first to admit it, Without you I'm child and so wherever you go, I will follow.

Har bara pluggat och försökt solat lite nu på eftermiddagen, inte så mycket sol men de funkade.
Tagga träning nu! Ute i Valbo, häärligt! ♥
bjuder på denna bild..
puss!


That awkward when you want to give someone a high five and they don't notice so you stand there with your hand up high waiting.

Sitter i skolan nu, väntar på spanskan. Mitt huvud dödar mig, usch längtar hem.. Slutat ju bara 20 i 4, seeegt.
Men man får se de bra med dagen träning ikväll. Första träningen som Valbo can't wait!
Puss!


Det är när man står emot man får ta smällarna!

Hej!
Var på stan med Evelina idag och sen har vi suttit och stekt i det fina vädret, härligt!
Måste bara tipsa om en jättebra blogg, klicka hääääär så kommer ni till den! Det är en kille som är 17år och heter Jummi. Lääs den eller döö.. nejdå men läs den ni kommer inte ångra er! Kolla även in tävlingen han har, vinn en goodiebag, awesome!
Nu måste jag plugga friends..
Puss!


She's my BESTFRIEND, of course I'm going to tell her every thing you just said.

Hejsan,
Helgen har varit grym!
Snart ska jag träffa Evelina och vi ska dra till stan och fixa lite saker, fun.
Bloggar mer senare
Puss alla fina!


Min kärlek till dig är enkel, rak & sann, de är bara jag som krånglar ibland..

Kände bara för att kika in lite snabbt och säga godnatt! Sleep tight.


I would rather stay single than be tired of giving my everything and ending up with nothing.

Klar hos frissan nu, var där i typ 3 timmar. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Härligt att vara lite ljusare så här på våren och allt.
Nu måste jag plugga, prov imorgon..
Puss!


Hos frisören!

Ska äntligen ljusa upp mitt hår!
Superglad men nervös, får se hur de blir..
Puss!


I have a heart, I swear I do but just not baby, when it comes to you..

Hola!
Kvällen har spenderats med massa plugg, en liten pw och nu bb. Sen blir det att sova, goodnight friends.
Puss!


Keeping me awake, it's been like this now for days. My heart is out at sea, my head all over the place. I'm losing sense of time, and everything tastes the same. I'll be home in a day, I fear thats a month too late.

Hejsan!
Har varit i skolan idag och det var rätt så chill, hade matte nationella på morgonen.. Gick nog inte så bra men orkar inte tänka på de, för snart är det sommarlov!♥
Var med Nicole efter skolan, och snart ska jag börja plugga.
Måste bara säga det här, när jag gick in i mitt rum så lossnade taklisten, fick den rakt i hvudet så nu har man en liten bula. Hur fan gick de till? Otursdag? think so..
Bloggar mer senare, puss!



Härlig kväll!

Tog en pw ändå, hur skönt som helst! Duscha nyss och åt middag. Nu blir det att mysa ner sig i soffan med en filt och en film och min kära mamma, mys.
Puss!


If it hurts this much, then it must be love, and it's a lottery, I can't wait to draw your name ♥

Hej
Det har inte funkat att blogga idag, vet inte vad det är för fel.. Men hoppas det här inlägget kommer upp annars vet jag inte vad jag gör, sitter och skriver massa inlägg för mig själv..
Super härligt väder iallafall, Can´t get enough sun! ♥
Funderar på en PW, fast nää är för lat idag..
Puss!

snygg tjej direkt från solen utan smink men den bjuder jag på!


Lite resultat ser man men inte bästa bilden precis


If you treat love like a game, you will get played

Hejsan!
Hade grymt kul igår, men är astrött idag.. Väntar på att solen ska komma till baksidan så man kan sola lite, om en timme kanske man kan gå ut, segt att vänta..
men hörs senare friends, puss! ♥

image description
ARKIVBILD


RSS 2.0