As the moon shines its light on you, your pretty eyes they glow. Please tell me that you’ll stay the night..♥

 
 
Hejsan alla finisar! ♥
Har haft en bra påskhelg, riktigt mysig har den varit. Har egentligen inte gjort så mycket saker som har med påsken att göra men ändå.. Min kära bror är hemma från Göteborg igen men sorgligt nog så åker han hem imorgon men man får se det från den ljusa sidan, att man fick träffa honom över helgen iallafall! 
Snart kommer några släktingar hit och firar mig eftersom jag fyllde i torsdags, så tårtkalas väntas! 
Hoppas ni alla har en bra söndag för det ska jag ha! 

The happiest of people don't necessarily have the best of everything they just make the most of everything that comes along their way ♥


Not just a year older, but a year better! ♥

 
Hejsan alla fina! 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!
Dagen började med en mysig frukost på sängen med mina fina föräldrar, sen iväg till skolan. Efter skolan träffade jag mina fina vänner, riktigt mysigt! ♥
Haft en riktigt bra dag men jag kan inte riktigt fatta att jag är 17år nu, så härligt! 
 

If love was a storybook, we’d meet on the very first page ♥

Hejsan! 
Det var ett tag sen, har haft fullt upp med en del saker. Men nu börjar det lugna ner sig trodde jag iallafall innan jag kom till skolan idag, men icke sa nicke.. 
Har fått två stora inlämningsuppgifter som ska vara inne efter lovet + en som ska vara inne innan lovet, måste skriva svenska tal till nationella provet, plugga till spanska nationella och en hel del andra saker.. Kommer inte bli ett lugnt lov, men det känns segt vill verkligen inte behöva plugga på lovet!
Hela kvällen nu har bestått av plugg men det har varit en rolig engelska uppgift, skulle skriva en travel diary, typ en blogg om dagarna man spendera i ett engelsktalande land. Jag skrev att jag var i London och shoppade och sånt, faktiskt en riktigt kul uppgift för den var lite annorlunda. 
Dags att sova och ladda om för en ny dag kanske? Godnatt ♥
 
 

True love doesn’t have a happy ending. True love doesn’t have an ending ♥

 

Whatever life gives you, even if it hurts you, just be strong and act like you always do. Because strong walls just shake but never collapse ♥

 
Hejsan! 
Dålig blogguppdatering den här veckan och egentligen kan jag inte skylla på att jag har haft dåligt med tid, vi har gått halvdagar alla dagar och idag var vi lediga. Så egentligen så borde jag ha kunnat slängt upp nåt blogginlägg nån gång men har inte haft motivation, kanske är det den nya snön som får en att vilja gå i ide ett tag, och komma tillbaka när solen och värmen gör det. Men det ska jag inte göra, ska försöka vara lite mera aktiv och uppdatera oftare!
Har inte gjort så mycket på denna lediga dag, mamma och pappa var också lediga idag så vi åkte och hälsade på Farmor & Farfar ett tag på förmiddagen, sen efter har vi alla bara slappat på soffan och kikat Johan Falk, tror vi har hunnit se 3 filmer i rad, men nu är alla för rastlösa så blir att hitta på andra saker.
Hoppas ni alla har en fin torsdag! ♥
 
 

Some people dreams of the Alps, but I don´t want to just dream of it I want to experience it ♥

 
Även fast jag inte är någon speciell vinterälskare så blir man ju väldigt sugen att åka på en skidresa till Alperna, eller varför inte åka dit och bara njuta av naturen. Jag skulle iallafall vilja åka dit på en skidsemester med mina vänner någon gång i livet, kanske när man är klar med gymnasiet eller lite senare, det skulle verkligen vara en dröm. Såg massa fina vinterbilder från alperna när jag satt och kolla på inspirationsbilder och blev verkligen sugen på att åka skidor, har bara åkt skidor en gång i vinter och det var när min skola åkte till kläppen.Vilket är synd, jag älskar verkligen att åka skidor men istället för att ha passat på att njuta av vintern och tagit vara på den och åkt skidor och sånt så har jag istället klagat på den och längtat ihjäl mig till sommaren. Men jag gillar inte vintern i Sverige, jag tror jag skulle uppskatta mer att åka på en skidresa till Alperna eller nåt sådant, bo i ett land med sommar hela året sen åka till vintern en vecka eller två om året, den livstilen skulle nog passa mig lite bättre!
 

Take me to...

 
Vill utomlands, och ↑ är mitt drömresemål. Vill inte bara resa dit utan vill även bo där.. Maybe someday! ♥

Faith is believing in something when common sense tells you not to ♥

Hejsan alla fina!
Dagen igår flöt på helt okej, segt att gå från halv 9 till kvart över 4 på en fredag bara. 
Hade håltimme igår och då åkte jag och Erica ner på stan en vända, ingen av oss skulle köpa något så vi gick bara runt och kikade i affärer. Vi hittade en 50lapp och då bestämmde vi att det var ödet och att ödet ville att vi skulle köpa en fet godispåse så då gjorde vi det haha, efter det gick skoldagen lite bättre. 
Efter skolan var jag hemma och bara tog det lugnt ett tag sen drog jag hem till Nicole och Evelina kom också dit så vi var med varandra hela kvällen, riktigt mysigt. Måste passa på att träffa dom så mycket som möjligt på helgerna eftersom vi har så mycket plugg i veckorna. 
Snart ska jag träffa Evelina en snabbis får se vad vi hittar på för något.
Ha en fin lördag allihopa! ♥
 

It doesn't matter how happy or sad I was yesterday.. what matters is how I am today.

Hejsan!
Dagen idag har varit bra, hade projekt och vi började halv 10, kollade film och diskutera den, hade lång lunch och då åkte jag Erica och Ida ner på stan en vända, köpte lite små nödvändigheter. När vi kom tillbaka till skolan såg vi en till film som vi sedan diskutera och dagen i skolan slutade runt halv tre, skönt!
Efter skolan åkte jag med mamma till stan, hon skulle träna så jag tog en Powerwalk hem, sen nu på kvällen har jag och mamma bara myst.
Härlig torsdag! ❤


Deep conversations, long walks on the beach, kissing, cuddling, hugging, holding hands, kindness, affection, understanding and compassion.. Love ♥


 
 

I gave you my heart, and you gave me no breakfast..♥

Hejsan!
Bloggningen är inte på topp men försöker lägga upp saker så ofta jag kan iallafall! 
Mycket i skolan nu känns det som men snart så är det ju lov igen så det är bara att ta saker som det kommer och inte stressa upp sig så går det nog bra. Min prioritering har inte varit den bästa på sistone men får försöka ändra den, har pluggat i omvänd ordning och börjat med det som jag har egentligen har mest tid med och stressat ihop det som ska in först i sista stund, inte bra. Måste börja planera.
Ikväll blir det bara pluggning och ta det lugnt. 

                                       
 

Hey baby, I think I wanna marry you ♥

 
Hitta denna goding på tumblr, kan vara den finaste killen jag har sett på länge, oh my...

Sometimes I catch myself staring into space, counting down the hours 'til I get to see your face ♥

Hejsan!
Hoppas ni alla har haft en bra vecka och helg! Min vecka har varit som vanligt, skola, plugg och har även klämt in lite träning. Helgen har spenderats med fina vänner och den har varit riktig mysig. Firade Malin i fredags, hade grymt kul. I lördags kom min farmor och farfar hit på en fika, efter det åkte jag till stan med evelina gick runt i någon timme. Efter stan var vi hemma hos mig och då var Nicole också med, vi satt och pratade och tittade även på melodifestivalen. Idag var jag ner på stan en snabbis själv för jag kom på att jag hade glömt att köpa en sak igår. När jag skulle hem missade jag bussen så var tvungen att vänta en halvtimme på bussen och då gick jag runt och dödade lite tid i affärer, hittade lite saker och utökade min önsklista lite extra, fyller år om 18 dagar. Så om 18 dagar blir jag alltså 17år, gud vad tiden går fort, vill inte bli äldre. 
Resten av dagen ska jag bara plugga och inte mycket mer, tror jag ska ta ett standard söndagsbad och ha lite spa för mig själv om jag orkar. 
Ha en fin söndag allihopa! ♥
 

If I tell you I love you, can I keep you forever? ♥

 
 
Kan vara det sötaste jag någonsin har sett! ♥

I'm feeling better since you know me, I was a lonely soul but that's the old me ♥

Hejsan! 
Och så börjar det här lovet gå mot sitt slut.. Har haft ett underbart lov men jag hade gärnat önskat att det var längre. Har iallafall "laddat batterierna" och snart är det ju lov igen, så jag tror iallafall jag härdar ut.
Har varit i Falun i helgen, tjejerna spelade bra och de slutade som Sveriges åttonde bästa lag, ett stort grattis till dom!
Min bror kom även hem från Göteborg så han har varit hemma nu i helgen, har inte hunnit träffa han så mycket så ska ta vara på de sista timmarna idag innan hans tåg går hem! Vi kommer ha lite familjemys med middag och sånt, blir långt mellan gångerna eftersom båda brorsorna har flyttat hemifrån och en av dom bor enda borta i Göteborg. Så man måste ta vara på stunderna man får!
Hoppas ni alla får en fin söndag! ♥
 
 
 

When the stars are the only things we share, will you be there? ♥

Hejsan!
Dagen idag spenderades med min fina vän Nicole istället för min bror eftersom han skulle träffa några kompisar. Kul att man känner sig saknad av sin bror.. haha
Men snart blir det mys middag med familjen innan det bär av till Falun. Känner mig inte super taggad på att sitta i en bil i en timme dit och sen en timme hem, kommer komma hem inatt nån gång, och om de inte vinner känns det som att det var onödigt att ens åka dit så nu j*vlar måste de vinna!
Hoppas ni alla får en härlig fredagkväll! ♥
 

You know you're in love when you don't wanna go to sleep at night because your life is better than a dream ♥

 Hejsan! 
Har inte bloggat på ett tag men hade verkligen inte tid innan lovet och nu på lovet har jag verkligen sett till att ta vara på varje minut och träffa kompisar, myst och bara haft det bra! 
Min kära bror kom hem från Göteborg igår så ska se till att spendera tid med honom idag och sen ikväll bär det av till Falun och kika SM, den yngre delen av mitt gamla lag ska spela, hoppas verkligen att det går bra för dom där!
Ha en fin fredag kära ni! ♥
 

RSS 2.0