yeeah!

Hejsan!
Har som sagt inte bloggat på ett tag, men haft rätt så bra statistik ändå. Kanske har några trogna läsare? ;)
Förlåt för dålig bloggning iallafall!
Började gymnasiet igår, har aldrig skrivit på bloggen vilken linje jag skulle läsa men det blev ekonomiprogramet på borgis iallafall. Jag tror jag kommer trivas skitbra på skolan och klassen verkar inte så dum den heller, känns riktigt bra!
Nu ska jag snart dra och träffa Nicole och Evelina tror jag, hörs senare.
Puss!
 
 

I don't trust words, I trust actions.

God morgon! ♥
Uppe med tuppen idag, eller iallafall nästan.. Jag gick upp runt halv 8 eftersom man blev knuffad ur sängen av gohunden..
Nu ska jag dra med henne ut på en promenad, dock känns det lite jobbigt när hon sover så sött. Men sen ska jag fixa lite småsaker så hon måste ut nu. Hörs senare,
Puss!
 

Some people are so poor, all they have is money.

Hejsan!
Dagen spenderades i valbo med fina Evelina, dock blev det ingen shopping för mig.. man kommer inte långt på 11öre, men Evelina köpte ett par skitsnygga jeans och en t-shirt, lite avundsjuk..;)
Efter valbo somnade jag på soffan i en timme typ, sen drog jag och Evelina ut på en långpromenad i typ en timme, hur skönt som helst!
Nu är det dags att sova och gå upp tidigt imorgon, många saker som ska göras imorgon.
God natt alla fina! ♥

Härliga måndag! ♥

God Morgon kära läsare!
Tanken var att jag skulle gå upp klockan 8, bara för att börja vänja mig med att gå upp tidigt. Men var alldeles för trött, gick upp runt halv elva istället.. Men imorgon blir det att börja gå upp tidigt! Sen börjar ju skolan på torsdag. Känner att lovet har gått alldeles för snabbt.. veckorna bara flyger förbi. Hoppas det känns så när man går i skolan också!
Näe nu är det dags att börja fixa sig, ska träffa Lisa lite senare idag.
Ha en fin måndag, puss! ♥
 

Something borrowed

Måste bara säga att den här filmen är asbra, såg den nyss och den är värd att se!
 
Nu är det dags att krypa till sängs, måste börja vända på dygnen tills skolan börjar.. Börjar på torsdag, tycker synd om alla er som börjar imorgon. Hörs imorgon, Puss! ♥

Mys!

Hejsan!
Efter lite mys i soffan med gohunden framför alldelles för många Paradise hotel avsnitt, blev det en välbehövlig powerwalk! Det var svårt att slita sig från soffan när den här gobiten var där...
 
 
Men det är så himla skön känsla efter man har tränat, så det var väl värt det!
 
 

If a girl says, 'I hate drama,' there is a 99% chance she is a huge drama queen.

Halloj!
Hade en grymt trevlig kväll igår med brudarna! Nicole sov här efter och hon gick hem för nån timme sen bara. Har bara spenderat resten av denna dag framför Paradise Hotel, den danska versionen. ÄLSKAR SÅNNA PROGRAM!
Nu ska jag fortsätta kika på det, hörs troligtvis senare!
Puss


Mr. Play It Safe was afraid to fly..

Hejsan!
Igår var jag, Nicole och Evelina på snabba cash 2, och den var hur grym som helst! ÄLSKAR DOM FILMERNA!
Evelina sov här och på morgonen kom Nicole hit, vi kollade film och nu har dom 2 gått hem. Jag tror jag ska städa lite smått, sen klockan halv 5 typ kommer dom 2 hit igen. Får se vad vi hittar på för nått, men det blir nog nåt kul som alltid!
Hörs senare alla fina, puss!
 

One million memories, ten thousand inside jokes, one hundred shared secrets. One reason, best friends.

Ojoj igår blev det ingen bloggning, men dagen spenderades med Evelina och Nicole. Vi kollade på snabba cash och ikväll blir det snabba cash 2! Igår på kvällen drog jag och Nicole till harnäs och kvällsbadade, superhärligt!
Men vi hörs senare allihopa!
Puss!


Världens gosigaste!

Haha har världens mysigaste hund, direkt när jag la mig i soffan så fick man lite blickar från tindra. Ungefär 1 minut senare trycker hon sig ner brevid mig. Goshunden!


Hello gorgeous!

Dagen börjades med en timmes promenad med mamma och Tindra. Sen tog jag bussen till stan med Nicole och Evelina, vi fixa biljetter till premiären av snabba cash 2 på fredag. Efter det fikade vi och sen vart det en runda på stan. Nu ska jag bara ta det lugnt tror jag, hörs senare. Puss!


A true friend is someone who never gets bored of listening to your pointless dramas over…and over again.

Hejsan!
Imorse tog jag en långpromenad med Nicole i ungefär en timme. Efter det vart det ett efterlängtat besök hos frisören, gjorde lite ljusbruna och blonda slingor. Det blev inte sån stor skillnad från tidigare men utväxten är borta och det är en lite jämnare färg i hela håret. Blev supernöjd iallafall. Efter det träffade jag Lisa, pratade och sånt trevligt. Nu ska jag iväg på en 2h innebandyträning, härligt!
Hörs senare puss!


I'm finally moving on, and not because I stop loving you but because it had to be done.

Halloj!
Med alldeles för mycket energi i kroppen så jag inte ens kunde sitta still begav jag mig ut på en lång promenad, haha. Det var hur härligt som helst!
Nu ska jag äta lite yoghurt med hallon, banan & kokos hur gott som helst!
Sen ska jag sova, så vi hörs imorgon puss!


Borta bra men hemma bäst!

Hemma efter 2 superhärliga dagar i Ockelbo med mina kära kompisar! Har haft det jätte mysigt verkligen. Men skönt att vara hemma, kom hem till ett nystädat rum som min underbara mamma städat när jag var borta. Pappa hade även fixat en rullgardin och gardin till mitt rum, blev superfint! Underbara föräldrar har jag! Nu ska jag fixa lite med mina kläder och sen blir det bara att ta det lugnt tror jag. Hörs troligtvis senare, puss!


Once upon a time we fell apart. You're holding in your hands the two halves of my heart..

God morgon alla fina!
Vaknade vid 8 imorse och det är tidigaste på det här sommarlovet tror jag. Nyss åt vi frukost och nu sitter vi och lyssnar på musik, får se vad dagen har att erbjuda! Tåget rullar iallafall hem vid halv 4.
Men vi hörs senare, ha en fin måndag allihopa!


HAHA


Never think that you are not good enough for anyone always ask yourself if they are good enough for you...

Hejsan!
Känner mig allmänt seg och trött i kroppen. Så en mysig kväll i soffan satt inte helt fel! Massa godis och chips och såklart Nicole och Evelina.
Hörs imorgon, puss!


Heja Sverige!

Sitter i Ockelbo med Nicole och Evelina sitter och laddar inför handbollsfinalen. Sverige-Frankrike och jag tror det blir en tuff match för Sverige, men hoppas så klart på guld!
Go Sverige, puss!


Envy is a waste of time...

Men nu är jag avundsjuk.. Avundsjuk på alla som gick på Winnerbäck, tänk att han var i Gävle och jag var inte där.. En grym artist med super härliga låtar.
Dör, avundsjuk, deprimerad, menmen.. Nu ska jag sova tror jag, puss god natt!


There ain't no reason things are this way, It's how they always been and they intend to stay. I can't explain why we live this way, we do it everyday.

Hejsan!
Morgonen började bra, vaknade tog det lite chill. Sen tog jag cykeln till stan och nu är jag hos evelinas mamma med Evelina och Nicole. Sitter och pratar, dricker te och lyssnar på musik, standard mys!
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Puss!


Naaw..


Last night I had a dream, we were holding each other with no one else in mind. But then I woke from the dream to realise I was alone, a tragic event, I must admit.. But let's not be overblown, I'm NOT TRYING TO WRITE a love song..

Hejsan alla fina!
Var en stund på stan med Evelina och Nicole nu på kvällen, kul som vanligt!
Nu är jag hemma och chillar i min ensamhet, käkar lite godis knäpper massa egobilder och kollar lite smått på nån film som går på tv:n. Ska börja dra mig mot sängen snart, känner mig lite småseg.
Hörs imorgon, puss! ♥
 
 
 
 

The only thing worse than the one that got away is the one that won’t go away.

Halloj!
Är hemma hos Evelina nu, och snart ska nog vi 3 ut och hitta på nåt. Hoppas ni får en fin fredag allihopa,
Puss!


You hate the fact that you bought the dream and they sold you one...

Halloj!
Shopping rundan gick bra, hittade många fynd. Vi köpte blommor, krukor, en fönsterbräda, lampor, koppar och lite mer saker. Riktigt mysig dag med mor min som vi avslutade med kinamat, hur gott?!
Nu sitter jag och kikar lite tv och myser, mamma och pappa drog till brämmen dom men de är ju skönt att vara själv ibland också.
Ska snart ta bussen till stan och träffa mina fina kompisar, får se vad vi hittar på.
Hörs senare, Puss!♥
 
Det gäller att bjuda på sig själv, eller hur? ;)
 
 
 
 

And if love is just a game, then how come it's no fun? If love is just a game, how come I've never won?

Hejsan!
Är ute på en liten shoppingrunda med mor min. Köper lite inredningssaker så snart ska vi hem och börja pyssla lite. Hörs senare, puss!


LIVRÄDD

Brukar aldrig vara rädd för att gå till tandläkaren men nu håller jag seriöst på att dö.. Sitter i väntrummet och jag är säker på att de kommer vara alla möjliga fel med mina tänder.
Vill inte längre, snart går jag hem..
Puss alla fina, hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick!


I dream of dreaming dreams of him, in twilight he's a constant blur, the picture is clear cause I'm still fact he's fiction

Hej!
Tidigare idag var jag och Evelina ute på en pw, och efter det drog vi till harnäs med Lisa och hennes kusin Louise. Solade och badade och hade grymt kul! Nu på kvällen har jag och Evelina ätit glass och druckit kaffe medans vi kollade lite på glee. Sen drog vi ut på en kvällspromenad, lite lagom flummig var den.. Men grymt kul hade vi! Men nu ska jag sova, så vi hörs imorgon.
Puss!


If you are true to yourself, you can never go wrong.

God morgon kära läsare! ♥
Idag ska jag träffa Evelina, det var jääätte läängesen nu, så det kommer bli grymt kul!
Vet inte vad vi ska göra än men det visar sig.
Nu ska jag börja fixa mig, och eftersom jag har bildbrist så kan jag bjuda på några sköna låtar. Kör på lite akustiskt.
 Ha en fin onsdag allihopa, puss!♥
 
 
 
 
 
 
 

Love all, trust a few.

Halloj! Superglad och jag vet inte varför, men älskar den känslan! Känner mig rätt så trött så kanske är dags att krypa till kojs. Så nu säger jag god natt för mig och så hörs vi imorgon peepz!


Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time it has been since you've talked. It is about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you...

Dagen idag spenderades med Lisa, hade grymt kul som vanligt! Vi kollade på 3D film på pappas nya tv, asnice! Vi har även varit hemma hos Lisa ett tag. Jag kom hem för en stund sen och har hunnit äta och nu blir det tv-mys. Hörs senare, Puss!


A journey of a thousand miles begins with a single step!

Här är några bloggar jag brukar läsa och tycker ni borde kika in på, klicka på bilderna för att komma till bloggarna! OBS ALLA BILDER HAR LÄNKAR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treat me like a joke, and I´ll leave you like it´s funny

Halloj!
Förlåt för dålig bloggning.. men nu är jag igång igen!
Just nu myser jag i soffan medans jag väntar på Lisa, hon ska komma hit. Jag ska få sminka henne sen får vi se vad vi hittar på, blir nog nåt roligt som vanligt! Har även blivit länkad på två bloggar av två otroligt söta och snälla brudar! Ska länka tillbaka tänkte jag men tar det i ett inlägg senare idag!
Hörs senare, puss!
 

Göteborg leverera!

Galen lördag kväll! Nu är jag trött och måste sova.. Puss!


Trök..

Är hemma hos min morbror och brorsa nu. Kul att vuxna jämt vill vara så social och ska ha så mycket att prata om.. Själv ligger jag i sängen och lyssnar på musik och drömmer mig bort till Liseberg eller nåt ställe där man kan shoppa.. Men så blir det nog inte. Men drömma kan man ju göra iallafall! Men hörs senare peepz. Puss!


Mot Göteborg!

Nu rullar bilen, äntligen!


He lies, she cries. He's not sorry but he apologizes. She complaines, he doesn't change. But yet, she still stays.

Hej! Idag blir de massa små pysslande, ska baka bröd och fixa ett usb med musik så vi kan dunka i bilen. Sen på eftermiddagen så rullar bilen mot Göteborg! Längtaaaar! Nej nu måste jag packa och sånt men hörs senare. Puss!


You can tell me lies ’till they come true, hold your breath until you see blue. Yeah, you can try all you want to, I’m letting you go.

Hej! Kom nyss hem, var ute och övningskörde för första gången och det gick faktiskt rätt så bra, bättre än väntat iallafall. Dock körde jag bara på en parkering.. Efter körning drog jag och mamma till Max, fick de för att jag var så duktig (a). Haha.. Nu blir det bara att vara hemma och ta ett bad eller nåt. Hörs senare. Puss!


Homeeeee!

Nu är jag hemma igen, och istället för att åka till husvagnen över natten så ska jag och mamma ut och övningsköra ikväll! Första gången och jag är fan lite nervös måste jag säga.. Så till alla er i Gävle håll er inne ikväll!
Puss!

Everytime she laughs, she hopes he's watching. Not so that he sees she's happy, but that maybe, just maybe, he'll fall for her smile, just as hard as she fell for his..

Halloj! Nu rullar bilen hem efter en grym vecka i Kalmar med Lisa. Fast hem var fel ord, blir en natt i husvagnen och sen tillbaka söderut ner till götet den här gången och till min kära bror som har flyttat från lilla Gävle till stora Göteborg! Har inte träffat han sen skolavslutningen så det kommer bli grymt kul. Bloggade inget igår men dagen spenderades i solen, vi hade superfint väder hela dagen, så jag hoppas man fick lite färg iallafall. Hörs senare peepz.

Puss!


RSS 2.0