Det är roligare att röra på sig än att stå still!

Hejsan!
Plugg hela veckan, tog till och med med mig plugg till gymmet igår så under uppvärmningen läste jag på inför provet som vi hade idag, tror det gick bra iallafall. Kommer ha minst ett prov om dagen den här veckan, så kommer bli mycket pluggande men jag måste hinna med annat också så blir kombinerat gym/plugg och sen försöka klämma in träffar med kompisarna. 
Kommer kanske inte bli så mycket bloggande under veckan men ska försöka så gott som möjligt! ♥
 
 

I wish you and I are going to be together someday ♥

Hejsan! 
Dagen idag har varit lugn, plugg och bad som är söndags standard nuförtiden. Jag och mamma gjorde även egna vårrullar som blev väldigt lyckade. Har inte så mycket mer att säga om denna dag, så hoppas ni alla har haft en fin söndag! ♥
 

When i’m with you, i forget about everything, your smile is heavenly ♥

 Hejsan!
Den här kvällen ska spenderas med finaste vännerna, och alla tankar ska släppas. Tankarna om nästa vecka gör så att jag får ångest, kommer alltså spendera varenda timme med en ny bok framför näsan eftersom det är ett nytt prov varje dag, kommer bli ett helvete. Men man får göra det bästa av situationen och hoppas på det bästa!
Men som sagt ikväll ska tankarna vara att det inte finns någon morgondag typ.
Ha en fin lördag fina ni! ♥
 

I´m taking a vacation, will I see you att the station?

 

There are so many things in this life we can't control, but while uncontrolable things happen, keep your head held high. Pride is something nobody can take from you without you letting them ♥

Hejsan fina ni!
Har inte haft bloggningen på topp de senaste dagarna, något inlägg och nån låt nån gång ibland. Men så kan det vara när man har fullt upp. Har så mycket jag vill hinna, träffa kompisar, familjen, träna men skolan tar upp den mesta tiden, och på det har jag även börjat känna mig krasslig, känns som att jag kommer bli sjuk snart. Hade två prov den här veckan eller egentligen tre men gick hem från skolan idag illamående och snurrig, inte bästa förutsättningarna för ett prov så det sköts upp till antingen nästa vecka eller veckan efter lovet, tror på det senare alternativet eftersom jag har fyra andra prov nästa vecka och fem känns lite väl mycket. 
Men får se hur det blir. 
Kvällen nu ska bara spenderas hemma eftersom jag inte känner mig på topp, ha en fin kväll allihopa! ♥
 

Couldn't be more true, Isn't it obvious that I love you? ♥

 

Valentine´s day ♥

Ska spendera denna dag med dom som betyder mest, mina kära vänner och min familj, mys! ♥
Tycker dock inte att det är nåt speciellt med den här dagen, men de kanske är annat när man har en pojkvän att spendera den med. 
Ha en fin alla ♥-ns dag kära ni!
 
 

Children make you want to start life over. ♥


summer, please hurry up! ♥

 

If the lies don't touch you, the truth will. And if I can't love you, then who will?



 

If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place.

 Hejsan alla fina!
Gårdagen var riktigt bra, åkte och kollade på en innebandymatch med Malin och Linda sen när jag kom hem var farmor och farfar hemma hos oss på middag, riktigt längesen jag träffade dem så det var mysigt. På kvällen träffade jag Evelina och eftersom vi inte hade träffats på jättelänge, jag menar verkligen jättelänge så hade vi mycket att prata om, hade riktigt kul. 
Dagen idag kommer väl bli som alla andra söndagar, plugg, bad och bara ta det lugnt. Plugga måste jag verkligen göra idag, har tre prov i veckan och första är imorgon, wish me luck! Behöver nog ett lycka till för är riktigt skoltrött och om jag kollar i kalendern har jag sju prov på de två veckorna som är kvar fram till lovet, jag kommer vara helt slutkörd på lovet..
Ha en härlig söndag kära ni! ♥
 
 

Inspirational quotes ♥


I still miss you and I know it’s all wrong, but I just don’t feel strong. So I keep holding on, and I ask you.. I ask you please, just hold me before you go, we don’t hold each other anymore. And kiss me like you miss me cause it feels like we’re just.. feels like we’re holding on…♥

 
 Den här låten kan vara hur fin som helst, älskar den! ♥

Tattoo inspiration ♥

 
 

We're here and now, but will we ever be again? 'Cause I have found all that shimmers in this world is sure to fade away, again ♥

God morgon fina läsare! 
Var en stressig morgon och när jag stressat klart och kommer till skolan är första lektionen inställd, skönt..
Börjar klockan kvart i 10 och sista lektionen är inställd så slutar halv 1 så ska inte klaga!
Just nu sitter jag och några till i ett klassrum och försöker plugga men det går inte så bra, vi gör allt annat förutom att plugga.
Efter en stressig morgon får Ed sheeran förgylla min dag.
Ha en fin onsdag allihopa! ♥
 
 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain ♥

 
Känslan när man hittar en gammal spotifylista och man får flashbacks och kommer ihåg alla minnen från när just den listan gick på repeat i högtalarna, härligaste!
Tänk att musik kan väcka så många minnen ♥

Everything happens for a reason ♥

Hej!
Dagen idag har spenderats i skolan som vanligt, fast det har varit en konstig dag, vet inte varför men det har bara känts konstigt. Konstiga saker har hänt hela dagen eller så är det för jag har varit trött hela dagen och har lagt märke till saker jag inte brukar se, vem vet.
Efter skolan kom jag hem och drog igång med pluggandet direkt. Känner mig lite smått sjuk men får verkligen inte bli sjuk, har 7 prov fram till lovet så vill inte missa en enda lektion känns det som. Men om man skulle bli sjuk finns det ju inte så mycket att göra, bara att plugga hemifrån och hoppas på att de inte går igenom nya saker på lektionerna. 
Resten av kvällen blir det pluggning och tv mys,
Ha en trevlig kväll gott folk! ♥
 

Darling, let’s run away together..♥


Since I saw you for the first time I fall in love with you every single day ♥

Hejsan alla fina!
Blev en standard söndag, lång promenad, plugg och avslutar allt med ett varmt bad med tända ljus, hur mysigt som helst. Ska försöka plugga lite mer senare ikväll för det är rätt så mycket i skolan veckan som kommer, två prov ett i historia och ett i privatjuridik plus en svenska inlämning. Men om man tar en sak i taget och fokuserar på det som är viktigast för tillfället så löser det nog sig!
Fast känner att jag är riktigt trött så det blir nog mer pluggning på det här sättet ikväll, ↓ 
 
 

She dreams a champagne dream, strawberry surprise, pink linen and white paper, lavender and cream. fields of butterflies. Reality escapes her ♥

 
 

The bad news is that time flies. The good news... is that you're the pilot.

Hejsan fina ni! 
Snart ska jag ta bussen och kolla på innebandy med Malin och tror även Linda kommer dit när hon har är klar i caféet i valbo. Sen ikväll ska vi hem till Linda och ha myskväll och kolla melodifestivalen, helt slut idag så en lugn kväll blir perfekt!
Måste springa till bussen nu, men hörs ikväll eller imorgon. 
Ha en fin lördag allihopa! ♥
 
 

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Gårdagen spenderades i Kläppen med dom som vill åka från skolan. Vi åkte från skolan fem på morgonen och kom fram runt nio, vi åkte skidor hela dagen och hade riktigt tur med vädret, perfekt skidväder! Hade grymt kul hela dagen. Klockan sex åkte bussen där ifrån och vi var hemma igen runt tio nån gång. Var riktigt trött efter den långa dagen så somnade nästan direkt när jag kom hem. Idag när jag vaknade hade jag världens träningsvärk i mina vader, är så otränad, men det är ändå rätt så skönt med träningsvärk ibland. 

 


If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me ♥

 Hejsan
Blev inget bloggande igår, var i Kläppen och åkte skidor med skolan. Det var grymt kul, bilder från det kommer senare idag. 
I torsdagskväll var jag som sagt ute och åt med mina fina vänner vi åt på Church Street, supermysig restaurang och god mat. Restaurangen har lite country cowboy american style, vilket jag älskar med den. 
Måste fixa lite saker sen blir det bloggning om Kläppen.
Hörs senare!
 

RSS 2.0