Once upon a time we burned bright Now all we ever seem to do is fight

God morgon!
Igår som en ren impulssak så hjälpte Nicole mig att tona håret. Vi slängde i en mörkbrun toning så nu är jag brun hårig igen! I love it.
Igår senare på kvällen var jag med Nicole och Evelina, vi hade tjejkväll och det var supermysigt. Snart ska jag gå hem och den här dagen kommer spenderas till att plugga.. Men hörs kanske senare,
Puss!


There's a lot of fake people in this world. Before you judge them, make sure you're not one of them.

Halloj!
Storstädat mitt rum klart nu och sitter just nu på bussen på väg till stan för en mysfika med mina fina vänner! Humöret är på topp, för idag är en bra dag.
Ha en fin lördag alla fina läsare,
Puss!


Trust is the start of it, joy is a part of it, and love is the heart of it.

Hejhej!
Idag ska jag städa mitt rum (välbehövligt) sen får vi se vad som händer. Inga speciella planer direkt, inte än så länge iallafall. Nu ska jag börja röja.
Bloggar sen,
Puss!


It's another grey autumn day, and you're the sunshine trying to break through

Hejsan!
Förlåt glömmer bort att jag har en blogg ibland, men ska försöka bli bättre på att blogga men har ruggigt mycket plugg så hittar inte så mycket tid till bloggen just nu..
Idag har det varit skola, slutade 12.25 istället för 3 så det var chill! Fick även nytt schema så nu börjar jag 12.15 alla måndagar framöver. Kingkong!
Nu ska jag ta en dusch sen fortsätta med plugget, massa läxor + att jag ligger efter på matten menmen, får göra så gott jag kan och hoppas att jag inte hamnar allt för långt efter..
Hörs senare,
Puss!


I notice a chill in the air, October is creeping up fast.

Har håltimme, så just nu är jag hemma, har ätit lunch, duchat och nu blir det en liten promenix med Tindra. Nästa lektion börjar 2 och sen slutar jag kvart över 4. Sen är det helg!
Hörs senare,
Puss!
 
Jag och tindra nån gång förra året.
 

Bilden talar för sig själv..


Trött...

Sjukt att man kan vara så trött så att man knappt vet vad man säger, typ pratar i telefon och vet inte vad man ska svara på och man vet inte ens vad man säger. Känner mig så sjukt trött och vill bara hem och sova nu. Glad att det är torsdag idag iallafall.
Hörs senare,
Puss!


It seems like the week-end's so far away. I wanna get through and survive today. I hope and I trust that I'll see you soon. One more week and I'm with you

Hejsan!
Alla har nog känt den känslan av att man inte känner sig tillräcklig, att inget man gör är tillräckligt bra. Just nu för tillfället känner jag så och jag är alltid trött. Men de är kanske en liten höstdepp period, men de blir nog bättre snart. Det är därför jag inte bloggar så ofta längre.
MEN SNART ÄR DE HELG,
puss!


Don't you worry, don't you worry child See heaven's got a plan for you Don't you worry, don't you worry now

Hejsan!
Har inte bloggat på ett tag men imorgon blir de nya tag, hörs imorgon.
Puss godnatt!


I wish I was cold as stone, then I wouldn’t feel a thing. I wish I didn’t have this heart, then i wouldn’t know the sting of the rain. I could stand strong and still, watching you walk away. I wouldn’t hurt like this or feel so all alone. I wish I was cold as stone..

Hejsan!
Var i skolan idag som vanligt och det gick helt okej. Har varit skittrött hela dagen annars har det varit grymt!
Nu sitter jag och skriver på en svenska uppgift, men var tvungen att ta en paus. Ikväll händer nog inget särskilt ska bara vara hemma och ta det lugnt. Sen imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till Falun på innebandycup, ska bara kolla men är taggad till tusen ändå!
Näe nu måste jag fortsätta med svenskan, hörs kanske senare.
Puss!
 


Pojkvän? JA TACK!

Hejsan alla fina!
Sitter just nu med Evelina och pratar och har allmänt skoj! Nicole var också här för ett tag sen, but she left us.. Haha
Idag fick jag min skoldator förresten, ÖVERLYCKLIG!
Och jag har nyss konstaterat att jag verkligen vill ha en pojkvän, rapido!
Känner att de blev ett konstigt inlägg men så får de vara ibland.
Hörs senare, puss!


Everything is possible. If it's not here and now, it's somewhere else and later.

Halloj!
Idag har de varit skola som vanligt, kändes lite segt med fyra lektioner efter lunch annars gick de bra. Nu på eftermiddagen har jag bara pluggat. Snart ska jag lägga mig framför tv:n och sova, astrött.
Kanske bloggar mer senare, annars hörs vi imorgon,
Puss!


I don’t know where I’ll end up but I know where I came from, And where I’ve been and what I’ve done isn’t who I will become

Hejsan!
Snart är det dags att ta bussen till strömvallen för en timme idrott, sen blir de skola tills klockan 15.50 tror jag. Efter skolan ska jag träffa Lisa ett tag tror jag, kul för det var ju ett tag sen känns de som.
Nu ska jag gå ut med Tindra och sen bär det av till skolan.
Pusshej!
 

I'm falling into words I never knew, I never meant to say the words, "I love you"

Godmorgon alla fina!
Dagen började ju inte så bra, skulle ha spanska klockan halv 9- halv 10 men när jag kommer till skolan så är den inställd.. Nästa lektion börjar kvart över 12, så de är ganska segt. Sitter på bussen på väg hem nu iallafall.
Hörs senare, Puss!


Music takes you on an adventure like no other ♥

 

Mistakes are meant for learning, not repeating!

Halloj!
Dagen har spenderats med Evelina och vi har varit en sväng på stan sen har vi även kollat på Harry potter, näst sista filmen. Nu blir de awkward kik, Älskar det! Hörs senare,
Puss!


When FAITH steps in, FEAR walks out.

Halloj!
Haft en lång paus från bloggen men nu är jag igång igen! Kände att jag behövde en paus för att få lite ny motivation till att blogga.
Och nu är jag tillbaka för att stanna, så ni blir inte av med mig.
Hörs senare peepz,
Puss!


RSS 2.0