Efter regn kommer solsken!

Hejsanhoppsan! Efter två dagar med lite halvtaskigt väder fick vi äntligen sol. Även om de kom lite solregn och några moln ibland så har det ändå varit mestadels sol. Med tanke på vädret som man har hört att de var i Gävle så ska man inte klaga! Efter all solning tog vi en cykeltur till stan och köpte godis på Tokige Ture, och nu blir det nog bastning och tjocka godis resten av kvällen. Hörs senare peepz!


The beauty of love is, you can fall into it with the most unexpected person at the most unexpected time.

Hejsan! Idag har de inte varit superbra väder men ändå har de blivit ett dop i det blå, vi ska bada varje dag, vikingar som vi är! Nyss åt vi lunch och snart tar vi cyklarna på en tur runt i Kalmar. Måste ju se allt när vi är här. Men vi höts väl senare. Peace out peepz! Bilder från igår!


I may not be able to fly, but I’ll take you on adventures. I may not move at the speed of light, but if you need me I’ll be there.

Hola amigos! Idag har vi solat, sen vart de lite sämre väder och då drog vi till hamnen och chillade, vi har även shoppat och badat. Nyss åt vi grillat och snart blir de Skip-bo spelning igen. Älskar livet! Puss!


Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping.

NEW IN!


Skip-bo!

Hejsan! Vi sitter ute och myser och spelar Skip-bo. Det är superhärligt! Lägger upp bilder från shoppingen senare. Puss!


The only thing better than the memories you have, are the memories that you can still make!

Hejsan! Ligger och steker på Öland för tillfället, superhärligt! Första gången jag är på Öland också så det är lite coolt, Haha. Har även hunnit med lite shopping idag. Nu blir det ett dopp i det blå, hörs senare. Puss!


No one in this world is perfect. If you avoid people for their little mistakes, you will always be alone. So judge less and love more.

God morgon! Vaknade vid 9-10 tiden och nu sitter vi och kollar på tv. Vi väntar på bättre väder för himlen är vit av alla moln, om det nån gång blir finare väder så drar vi till Öland och badar, annars blir det shopping idag. Båda är finfina idéer! Hörs senare peepz, Puss!


Kalmar!

Kalmar levererar, redan hunnit varit på hansa city och shopat, badat i havet, solat och käkat glass. Kan inte klaga! Kommer kanske inte blogga så mycket mer men om ni vill följa min resa genom bilder så följ mig gärna på instagram @saraaeeriksson! Puss!


Live från bilen!

Har åkt typ 50mil nu och har ungefär 6mil kvar. Kör lite allsång i bilen och hade nyss glasspaus. Superhärligt att åka bil, förutom att de är apvarmt. Men hör senare peepz! Puss!!


God morgon världen!

Nu rullar bilen mot Kalmar! Och jag har aldrig varit så här trött.. Hörs senare, puss!


Friends are like flowers...pick a few good ones, and leave the rest of them for someone else.

Hejsan! Dagen har spenderats med bästa Evelina, och vi har gått på stan och gjort massa andra saker. Nu är jag på väg hem till Lisa, ska sova där och imorgon tidigt på morgonen drar vi till Kalmar tills på torsdag nästa vecka. Kommer bli askul! Hörs imorgon, Puss!


Love your ego, you won't feel a thing!

God morgon! Den här dagen väntar stora planer! Känner mig nästan lite stressad, måste hinna packa, gå på stan och massa saker innan jag åker till Kalmar imorgon. Känns inte så bra med tanke på att jag spela fotboll igår och har skit ont i foten.. Men den här dagen blir nog grym ska ni se! Ska träffa Evelina senare och då blir det att dra till stan. Ha en trevlig onsdag alla! Puss


Hejsan!

Har spelat fotboll i nån timme och dum som jag är har man ballerinaskor på. Så nu kommer jag inte kunna gå imorgon. Men kul var de iallafall!


In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away!

Hallloj!
Sitter i soffan nu och pratar med bästa Evelina, trevligt de!
Snart ska jag ta bussen till stan och träffa Lisa, hon skulle köpa nånting och sen ska vi göra  en paccklista eftersom på torsdag drar vi till Kalmar i EN HEL VECKA! Kommer bli en toppen vecka!
Nej nu är det dags att pallra sig mot bussen, hörs senare.
Puss!
Snyggaste Tjejerna!!

“Yes, boys are a little like shoes. Why? Well...They can be useful. But mainly...They are nice to look at. Getting the right one can be a lovely accessory to an outfit. There are times when you couldn't do without them. And there are times when you'd rather do without them. Get the wrong ones and they can hurt. There are many types and often the ones that look the nicest are completely unpractical.”

Hejsan!
Blir jämt så glad nu för tiden när jag ska blogga, för när jag kommer in på den och kollar så har statistiken ökat sakta men säkert varje dag. När statisitken ökar känner jag även mer blogglust, tack alla kära som läser!
NU är det dags att börja göra sig i ordning, ha en trevlig tisdag peepz.
Puss!

There’s color in every darkness, you just have to be able to put the lights on.

Hejsan! Har varit och firat min kära kusin som fyller år idag. Kom nyss hem och nu ska jag dra mig mot Evelina och va med henne och Nicole en stund. Får se vad vi hittar på. Hade inget annat att skriva så vi hörs senare. Puss!


10 things I hate about you..

Måste bara säga att den här filmen är asgrym!
 
,
Nu blir de filmkik, hörs senare.
Puss!

Don´t let bad memories stop you from making good memories!

God morgon!
Vaknade nyss och ska nog städa mitt rum nu, ser ut som ett bombnedslag där.. Vid halv 2 tiden kommer Nicole och Evelina hit. Haha därför jag kände att det var dags att städa kanske? Fast egentligen dom är ju vana med mitt stökiga rum..
Nej nu ska jag ta och byta om och gå ut och gå med Tindra sen blir det storstädning ändå!
Puss!
Bild från igår.
 

You can say what you want to, Cry me a river if you need to, Put my name in a tatoo. I’m letting you go.

Halloj allihopa! Superglad ikväll, blir väl så när man är med sina bästa kompisar! Var och fikade med Nicole och Evelina, supermysigt var de. Nu när jag har varit hemma så har jag bara chillat och kikat film med mamma och pappa. Och nu tror jag att de blir att dejta sängen, så vi hörs imorgon. Puss!


He can't break my heart, if I can't hear a word. Don't say it now, I'm turnning up the radio. I'll drown you out..

Hejsan! Har varit på handledarkurs i 3h och snart är det äntligen dags, JAG FÅR BÖRJA ÖVNINGSKÖRA! Superglad, vi väntar endast på papper som visar att vi gått kursen. Nu är jag hemma och chillar runt i mina nya favorit mjukisar. Har ont i magen men hoppas de går över för ikväll blir de fika med bästa brudarna! Men hörs senare, Puss!


Puss & godnatt!

Hur trevlig grillkvällen var har jag inte en aning om, vi var där i en timme typ. Sen drog vi på fest i stan istället, men den var inte långvarig för oss.. Drog hem rätt tidigt och det var nog bra med tanke på att jag ska upp kl 8 imorgon. Men vi hörs imorgon kära bloggläsare, Puss!


Ändrade planer..

Trodde de skulle bli en lugn kväll hemma men istället blir det en grill chill kväll nånstans, Lisa drar med mig dit. Så snart kommer dom och hämtar mig, blir säkert trevligt där. Men hörs imorgon peepz! Puss


The days I can't see your eyes, I don't even want to open mine. On the days I can't see your smile, I'd rather sit and wait the while. For the days I know you'll be near, 'Cause a day without you, just isn't fair. See the days I can hear you voice, I'm left without a choice

Hejsan!
Sitter i min ensamhet och lyssnar på musik. Har legat och solat i nån timme så där, och det var underbart skönt måste jag säga! Skulle egentligen iväg på fest meLisa nu ikväll men hon skulle på en i sandviken och jag orkar inte dra dit för jag ska upp tidigt imorgon på handledarkurs, snart får jag börja övningsköra!!
Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på blir nog en tidig kväll och ladda för imorgon.
Hörs nog senare,
Puss!

Jag är trött, hungrig och irriterad. Jag varnar dig, håll avstånd..

Haha nej då skämta bara med rubriken! Men jag är trött iallafall sov hos Lisa med henne, Danne och Smith. Somnade typ 4 och då halvsov man bara under den tiden, gick upp klockan 11 typ. Nu sitter jag på bussen på väg hem, vet inte vad jag ska hitta på.. Det var ju fint väder på morgonen men inte nu längre, annars hade man ju kunnat kasta sig i en solstol och solat lite. Men får se vad jag hittar på, hörshej!


love isn’t about falling in love in a moment for someone, It’s about falling for them every day after that. Every moment you speak, every moment you touch, every moment you just sit there quietly and stare into nothing, just trying not to move and ruin that perfect moment..

Igår var jag med Lisa hela dagen och vi var även i vårvik med Danne och Smith. Dom tre badade men jag stannade på land jag. På kvällen var jag och Lisa med Danne och Malin, det var hur kul som helst! Sen kollade jag, malin och hennes mamma på en gång i Phuket. Det var min gårdag i stort sett. Nu sitter jag på bussen, ska ner på stan och träffa Lisa en snabbis och fixa lite saker. Sen ska jag till Nicole för hon jag och Evelina ska fixa oss och sen bär det av på en hippiefest! Hörs senare peepz, puss!


Some die young!

Gårdagen var bäst, gick på stan först med Nicole och Evelina sen träffa jag bästa Lisa.
Vi gick på sommarkväll i nån timme sen träffa vi Danne och Smith. Hade askul!
Kom hem klockan 2 och då sova Lisa hos mig också. Vi vaknade typ nyss och sen ska vi nog hitta på nåt.
Hörshej!
 
 

I think we like to complicate things, when it is really quite simple. Find what it is that makes you happy, and who it is that makes you happy. And you’re set.

Hemma efter en galet rolig kväll med Nicole, Merve, Melike, Elin och Lisen. Galna brudar de där! Har pratat och skrattat hela tiden. Nu är de dags att slänga sig i sängen, upp tidigt imorgon för att gå på stan med Nicole och saknade Evelina och sen träffa Lisa! Hörs imorgon peepz, Puss!


Ut och röja!

Nu ska jag och Nicole ut och träffa Merve, Melike och Elin. Superkul! Får se vad vi hittar på för nåt.
Hörs senare,
Puss!

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house. If things go wrong we can knock it down.

Hej!
Vaknade klockan 9 idag, det var ovanligt tidigt för att vara mig. Nu ska jag och mamma åka och handla en snabbis.
Har inget vettigt att skriva, så vi hörs senare.
Har ingen bild på mammas data så jag bjuder på en bra låt istället.
Puss!
 

NY DESIGN!

Har fixat ny design till bloggen, tröttnade på den andra som jag har haft enda sen jag börja blogga. Har ju sagt länge att jag skulle ändra och äntligen gjorde jag det!
blev rätt så nöjd faktiskt.
puss!

I said that's fine, but your the only one that knows I lied.

Hola! Känner att min bloggning inte har varit den bästa innan och det syns även på statistiken. Ska ta tag i det och blogga lite mer. Men det är ju trots allt sommar (även om de inte märks på vädret..) och man har massa saker att göra, men ska försöka bättra på bloggningen ändå! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika nån film, är hur trött som helst. Puss!


Believe you can and you’re halfway there!

Vaknade av regnet imorse, och har pysslat med garderoben ända tills nu. Det går framåt! Nu ska jag överraska min mamma och pappa, ska tvätta och plocka ur diskmaskinen och även bjuda på middag, duktiga jag. Sen ska jag fortsätta med garderoben. Hörs senare peepz!


You think I'm just too serious, I think you're full of shit.

Halloj! Har varit i brämmen sen igår och kom hem ungefär klockan 8, och nu på kvällen har jag rivit ut hela mammas och pappas garderob. Den ska bli min! Galet glad. Men de var mycket jobb, städade och sånt samtidigt. Imorgon ska jag nog hänga in mina kläder eller sola om de är fint väder, eftersom jag inte får lämna min kära lilla hund.. Hon har massa eksem som hon inte ska slicka och klia på så jag måste hålla koll på henne. Tycker så synd om henne. Men nu ska jag sova, hörs imorgon!


CHILLAAAAAAR

Sitter i husvagnen med Lisa och gör allt och ingenting. Badade nyss, var faktiskt rätt så varmt även fast det är hav här. Men nu ska vi nog hitta på lite skojigheter, hörs!
 

Life has no limitations except the ones you make!

Var på grönan med bästa Nicole igår, bästa dagen på länge! Kom hem runt 11 på kvällen och då drog vi till donken, köpte nattmat och gick hem till Nicoles systers lägenhet, där vi skulle vara kattvakt. Jag somnade typ direkt.. Galet trött. Nu har vi ätit frukost, snart ska man hem och fixa sig och sedan blir de dop för mitt söta lilla kusinbarn. Puss!


Mot grönan!

Sitter på tåget nu mot grönan med Nicole. Längtar tills vi är framme, galet sugen på att åka karuseller! Har inte lagt upp bilder från Prag än heller, men har inte lagt upp dom på datan än, och jag känner att de kommer ta en evighet att lägga upp massa bilder från mobilen. Men håll ut bilder kommer snart! Puss!


ÄNTLIGEN HEMMA!

Eller kom ju egentligen hem igår men var alldels för trött för att blogga..
Somnade nästan direkt när jag kom hem, sov från kvart över 7- till halv 10 idag så det blev 14h sömn. Min egna sängen är nog det bästa som finns efter tio dagar på hotell. ÄLSKAR MIN SÄNG!
Haft 10 toppen dagar med laget, dock stuckade  jag foten på träningsmatchen så jag fick inte spela under hela cupen. Istället blev det 2h på tjeckiskt sjukhus och det slutade med kryckor..
Men det har varit grymt kul ändå!
Bilder från resan kommer senare antingen idag eller imorgon.
Puss!

PRAG!!

Idag bär det av till Prag, klockan 4 lyfter flyget!
Nu ska vi åka till tågstationen och ta tåget till Arlanda.
Hörs om 10 dagar, kanske tidigare om blogg.se appen börjar fungera.
Puss!

RSS 2.0