I've looked at love from both sides now. From give and take, and still somehow, it's love's illusions I recall, I really don't know love at all..♥

Hejsan!
Måndag idag och den nya veckan börjar bra. Sovmorgon idag, börjar 12 så har tagit det lugnt hela morgonen, gick upp runt 9 sen cyklade jag till affären och köpte lite saker, sen gjorde jag brunch, bananpannkakor bland annat, supergott. Snart ska jag ta bussen till skolan, går till kvart i 5 idag tror jag, vilket är lite jobbigt men det funkar eftersom vi inte började tidigt iallafall. 
Hoppas ni alla får en toppen måndag! ♥
 

Söndagsmys ♡

 
Hejsan alla finisar! ♥
Söndagsångesten har legat på mig hela dagen, en ny vecka väntar och det är fullt upp i skolan hela tiden..
Enda sättet att dämpa denna ångest är att göra saker som gör en glad, som idag till exempel, idag blev jag klar med att rensa min brors gamla rum som jag ska byta till och nu när rensningen är klar är det bara målning av väggarna och sen flytta in mina saker som gäller, längtar!
Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, tagit en kopp te ätit lite mörkchoklad och bara tagit det lugnt, riktigt skönt. 
Hoppas ni alla har haft en bra söndag!
 
 

 

I love you, yet I hate you. It's like I want to throw you off a cliff, but then run really fast to the bottom and catch you.. ♥

 
Hejsan finisar! ♥
Hoppas ni alla har haft en bra dag.
Min började inte jättebra, kom till skolan halv 9 och får reda på att de 2 första lektionerna var inställda, kunde egentligen ha börjat 11.40.. Stannade i skolan ändå och pluggade ikapp lite rester, sen åkte jag och några ner på stan och kikade lite snabbt i några affärer sen blev det donken lunch, det var längesen. Efter hade vi en lektion sen ytterligare ett hål på 1 timme och 40minuter mer tid att fördriva, sen en lektion och sen slut för dagen, riktigt trött på håltimmar.. 
Det som gjorde dagen lite bättre var att jag träffa Evelina på bussen på väg hem och det blev en kaffe och prat hemma hos henne innan jag nu kom hem. Nu väntas lite plugg. 
 
 
 

Summer, I need you so bad.. ♥


Forget all the reasons it won’t work and believe the one reason that it will!

 
Hejsan!
Skoldagen idag kändes ganska ovärd. Hade nationellt prov på morgonen mellan halv 9 och halv 11, sen håltimme i 5timmar till klockan 3 och då har vi prov i samhällsekonomi. Vet inte varför jag inte åkte hem, men kanske är lika bra att stanna med mina vänner i skolan och plugga, får dock inte mycket gjort här men ändå. 

As good as you make me feel, I wanna make you feel better. Better than your fairy tales,better than your best dreams. ♥

Hejsan! 
Känner att jag har överdrivigt litegrann med motion idag, tog en joggingtur på 2km imorse sen cyklade jag till skolan det var ungefär 6.5km, första lektionen var idrott och där körde vi boxersize, riktigt kul men grymt jobbigt. Efter den lektionen hade vi två till lektioner sen var det bara att cykla hem igen. Trodde man skulle bli lite piggare av att röra på sig men när jag kom hem var jag helt slut, har inte tränat på länge så kanske är dags att ta tag i träningen igen?
Så dagen efter skolan har spenderats på soffan, helt slut, har inte ens haft ork att plugga så det får jag göra nu istället. 
 

Like everything that's green, boy I need you. But it's more than one and one makes two, put aside the math and the logic of it. You gotta know you want it too ♥

 
Hejsan! 
Haft en toppen helg och slutet av skolveckan flöt också på bra även fast det inte började så bra direkt.
Känner att bloggningen inte har arit på topp men ska verkligen försöka skärpa mig! 
Ska snart ut på en promenad med Evelina sen blir det plugg resten av kvällen, standard söndag.
Suttit ute och njutit i solen i nån timme innan, riktigt härligt väder, spring feelings ♥

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had?

Hejsan!
Veckan började inte bra har dragit på mig nå virus så att jag är sjuk, inte så bra att försöka vara snäll när någon annan är sjuk tror det var mamma och pappa som smittade mig. Inte en bra vecka att vara sjuk, på dom två dagarna jag har varit hemma så har jag missat tre nationella prov, och jag har en inlämningsuppgift som jag knappt orkar göra men har försökt göra mitt bästa iallafall. Har sovit i 24timmar sen i söndagskväll sen sovit några timmar lite då och då. Känner bara..

Life is about remembering the past, living in the present and thinking about the future.

 
 
Hejsan!
Har haft en bra helg med massa firanden, har firat min kusins kille som fyllt hela 30år och blivit gammalgubbe, och min kära vän Evelina som nyligen joined the 17club, riktigt kul! 
Dagen idag ska spenderas framför en massa böcker och pluggande, inte speciellt kul. 
Har kommit på att det är plugget man lämnar i veckan och skjuter upp till senare som ger mig en ruggig söndagsångest, måste börja planera bättre!
 


We don't talk anymore, but I still wonder how you're doing..

 
Hejsan!
Dagen idag ha rullat på bra, skolan var lugn sen kom jag hem till en sjukstuga, både mamma och pappa kände sig inte på topp så jag har varit som en liten mamma för dom båda, snälla jag har fixat kaffe, fika, mat, hämtat filtar, startat filmer. 
Sen har jag inte fått nåt vettigt gjort, skulle ha behövt få undan lite plugg men har istället fördrivigt den lilla lediga tiden jag hade i min säng sovandes i nån timme. Inte bra för min natts sömn, känner mig pigg och utvilad nu så kommer nog ha svårt att somna. Men man behöver kanske inte så mycket sömn, går halvdag imorgon så har bara 2lektioner och slutar 10,40, perfekt avslut på denna skolvecka! ♥
 

Play with my hair instead of my feelings, thank you.

 Haft en mysig morgon, vaknade halv 7 även fast jag börjar 10. Tog ett bad drack te, har pluggat lite, ätit mys frukost och bara tagit det lugnt, älskar sådanna morgonar! ♥
Nu måste jag rusa till bussen, hörs senare!

New in ♥

 
Maria Montazami pink lipstick - 170kr Make up store
Helt klart en ny favorit i sminkväskan! ♥

Taking breaks from studying brings me here ♥

 
Hejsan finisar!
Sitter i skolan och har håltimme, måste egentligen plugga, har en inlämning som ska vara inne idag men har ingen lust.. Gör den när jag kommer hem! 
Som ni kanske ser roar jag och Erica oss med andra saker, går inte att plugga när man är trött, frysen och bara vill hem. 
Men slutar om två timmar och sen är det ju snart helg känns det som bara en och en halv dag kvar, love it! ♥

I want to be with you until the sun kisses the moon..♥

Hejsan!
Dagen idag har spenderats i skolan men jag har inte fått mycket gjort, inte lätt att komma igång efter ett lov eller.. 
Men dagen har varit rätt så lugn iallafall och jag och Erica satt i ett grupprum nästan varje lektion så det var skönt och sen slutade vi runt ett istället för fyra så det var härligt! 
Nu ska jag snart åka med mamma till stan hon ska träna och jag ska springa in på några affärer och köpa lite saker, sen får vi se om vi blir klara samtidigt annars tar jag en powerwalk hem. 
Jag tror på det senare alternativet! 
 

I think the most important thing is to be in a good mood and enjoy life, wherever you are. ♥




Good morning sunshines! ♥

Tycker alla ska ta vara på denna dag, sista dagen på lovet för vissa och sista dagen denna helg och denna vecka till och med. Njut och ladda upp batterierna med positiv energi genom att göra något du tycker är roligt. Perfekt uppladdning  inför en ny fartfylld vecka som väntar! 

You can fight without ever winning, but never ever win without a fight!

 
Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, slog nyss vad med mamma om vem som når en viss vikt först. Vi slår vad om 500kr och med tanke på min inkomst och ekonomi så måste jag vinna haha. Men det är bra att ha ett mål och motivation till att nå ditt man vill.
Nu är det bara att jobba hårt för att vinna, game on! 
 

Come on skinny love just last the year.. ♥

 
Hejsan alla fina! ♥
Sista lördagen på lovet, ville egentligen hitta på nåt kul men har ingen ork i kroppen. Sen kom jag på också att jag bor i Gävle, riktigt trött på denna stad finns inte mycket att göra, den är varken för stor eller för liten utan den är bara död. Dom enda gångerna det är liv i staden är på somrarna, eller på våren på dagarna om solen kikar fram.Känns som att alla går i ide under dom kalla och gråa höst och vinterdagarna, eller så är det jag som gör det haha.  Men det är ju snart sommar så snart kanske Gävle vaknar till liv lite mer! 

You´re like the ocean. Pretty enough on the surface, but dive down into your dephts, you´ll find beauty most people never see ♥

Hejsan!
Hade en riktigt trevlig kväll igår med mina fina vänner. Vi åt middag, satt och prata och spelade lite spel, riktigt mysigt. Fick fina presenter och det är så roligt mina kompsiar känner mig verkligen bra, fick bara saker som jag ville ha och jag hade inte ens sagt nåt till någon av dom! 
Idag har varit en riktig slappdag, går fortfarande i pyjamas och klockan är 2.. Längesen man gjorde nåt sånt känns det som, men det är ju skönt de också ibland! 
 

They say life is a battlefield, I say bring it on!

 
Hejsan! 
Idag är en bra dag, solen skiner som den har gjort många dagar den här veckan och vårkänslorna är på topp! ♥ 
Dagen idag ska bara spenderas med massa småpysslande, städning, dukning och så vidare för ikväll kommer ett gäng härliga brudar hit på middag. Tanken är väl att fira att jag fyllde år för en vecka sen lite drygt och bara ha en riktigt mysig kväll. 
Hoppas ni alla får en riktigt bra fredag! 

Teenager posts ♥


You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore ♥

Hejsan!
Igår på dagen var jag en vända på stan med Evelina. Jag funderade på att köpa ett par jeans men det slutade med inga nya jeans men 2 stickade tröjor.. Men dom var riktiga fynd så jag ska verkligen inte klaga. På Kvällen var jag hos Nicole, drack kaffe och satt och prata riktigt mysigt.
Ska snart åka ivåg och handla inför en tjejmiddag som jag ska ha imorgon med mina fina vänner. Sen resten av dagen blir det bara att plugga och göra såna där tråkiga saker som man egentligen borde slippa på lov. 
Hoppas ni alla har en bra torsdag! ♥
 
 

Reversed ombre ♥


I love pictures, because the best thing about them is that they never change, even when the people in it do ♥

 
Hejsan!
Kvällen spenderades med Nicole & Evelina, riktigt trevligt. När Nicole gick hem började jag och Evelina pyssla med min bloggdesign, blev jättenöjd med resultatet. Om ni har lust att kika in på hennes blogg så finns en länk i det vackra collaget med bilder på oss två. 
Nej nu är det nog dags att krypa till kojs, efter denna trevliga kväll, godnatt finisar! ♥

A smooth sea never made a skillful sailor ♥

Hejsan! 
Haft en mysig dag med fina vänner, käkat glass i solen, kikat runt litegrann på stan och sånt! Känns riktigt härligt med vårvärmen verkligen, man blir genast mycket gladare. Snart kommer nog Evelina och Nicole hit, får se vad vi hittar på för något. Blir säkert något kul iallafall. 
Hörs imorgon fina ni! ♥
 

As she drove away she starts to smile, realized she hadn't for a while. No destination, she drove for miles, wonderin' why she stayed in such denial..

 

RSS 2.0