Mathematics may not teach us how to add love or how to minus hate. But it gives us every reason to hope that every problem has a solution

Hejsan!
Sov ju som sagt hos Malin igår tillsammans med henne och Linda men det vart ingen vanlig övernattning, mamma hämtade mig ungefär klockan 6 på morgonen nån gång för jag hade bombat henne med sms. Jag hade riktigt ont i magen och kunde inte sova, kunde knappt gå, det värsta jag har varit med om. 
Har bara varit hemma och tagit det lugnt hela dagen och pappa kom hem med Mc donalds till lunch eftersom han tyckte så synd om mig så jag slapp laga mat, skönt. Har inte fått mycket gjort har bara legat i sängen och kollat Gossip girl hela dagen, inte ens rört en bok även fast jag hade bestämt mig för att plugga men hade faktiskt en anledning till att slippa så får ta och plugga någon dag i helgen istället. 
Nu ska jag snart ta bussen till stan och gå ut och äta med några av tjejerna från klassen och parallellklasserna, mysigt. Bara jag klarar av det utan att jag får ont i magen så blir jag glad.
Ha en fin kväll allihopa! ♥
 

“He'll never fall in love he swears as he runs his fingers through his hair, I'm laughing 'cause I hope he's wrong.

 
 

Idag är en bra dag!

 Hejsan!
Är så himla glad idag, vet inte varför.. kanske är det för att man är ledig imorgon. 
Ska bli så himla skönt att vara ledig imorgon, studiedag bättre kan det inte bli, eller jo förresten lov är bättre!
Men man ska inte klaga. Ska snart hem till Malin och träffa henne och Linda och alla vi ska även sova där, mysigt. Får se vad vi hittar på för nåt. Men ska gå och fixa lite saker. Hörs imorgon fina ni! ♥
 

I do everything on my phone as a lot of people do. ♥

Hur beroende är man inte av sin mobil?
Levde utan min mobil i 48 timmar för ett tag sen och då höll jag på att dö efter 2 timmar. Var även utan internet i drygt en månad och det var hemskt. Kunde bara ha internet där det fanns wifi så det var min räddning iallafall, utan wifi hade jag dött. Man känner sig så efter utan mobil och internet, man är inte alls lika uppdaterad vilket är riktigt drygt. Fast jag måste erkänna att ibland är det skönt att stänga av mobilen och bara vara utan den en timme eller två, men när man gör det så vet man ju att man kan bli uppdaterad bara man startar den men om man är utan den helt eller utan internet är det inte samma sak, då får man nästan lite ångest för man vet ju inte när man kommer kunna använda den nästa gång riktigt. 
Älskar min mobil och skulle aldrig vilja byta ut den, eller jo snart vill jag ha en ny för min har börjat lagga och är livrädd att batteriet ska dö för då kommer jag inte kunna starta den igen för av/på knappen är trasig.. 
 
 

Wanting to be someone else is a waste of the person you are!

 
 
Hejsan fina ni!
Hade en enda lektion idag och den var 50 minuter lång så det kändes ganska ovärt att åka dit, men jag fick ju träffa min kära klass ett tag iallafall så då klarar jag nog en studiedag imorgon utan dom, annars hade nog längtan blivit för stor, *lite ironi*. Fast några i klassen kommer jag träffa imorgon iallafall för vi ska ut och äta, kommer bli mysigt de. Nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen får man se vad som händer senare. 
Ha en fin onsdag! ♥
 
 
 

I would like to spin the globe, wherever it lands that´s where we will go. ♥

 

Nobody sees, nobody knows. We are a secret, can´t be exposed. That´s how it is, that´s how it goes. Far from the others, close to each other ♥

 

Long, beautiful, gleaming, steaming, flaxen, waxen... I adore hair!

Hejsan alla fina! ♥
Hur galen blir man inte på alla personer som har fint långt hår som inte alls är slitet eller nånting?
 
Jag blir iallafall sjukt avundsjuk.. Men en sak som man måste tänka på om man jämför sig med kändisar till exempel så har ju de mer pengar som dom kan lägga ner på sitt hår och de flesta har ju även hårstylister m.m.
Så egentligen ska man inte jämföra sig med dem men de har ju grymt fina hår så det är svårt..
Men med tanke på det så tänkte jag ge lite budget tips som jag har fått från min frisör.
 
• Försök att inte tvätta håret så ofta, köp istället ett torrschampo som du gillar, och även om man lägger ner lite 
  mer pengar på det så kommer det ändå löna sig i längden eftersom du slipper tvätta håret lika ofta vilket är bra                    
  för ditt hår! 
• Använd så lite värme som möjligt i ditt hår, och om du använder värme, använd värmeskydd!
• Borsta inte och sov inte med blött hår, för då är håret som mest ömtåligt!
• Använd hårinpackning ungefär en gång i veckan!
• Sätt helst inte upp håret i knutar för då böjs håret och trasslas till och det sliter rätt så mycket på över håret!
 
De här tipsen fick jag av min hårfrisör och jag ska försöka leva efter dem så gott som möjligt. Men det kommer bli svårt att leva utan mina favoriter min locktång och plattång. Förresten har ett litet tips på en liten favorit produkt Lanza healing strength silk serum, den gör håret glansigt och mjukt och den räcker riktigt länge, ÄLSKAR den!
Finns att köpas på frisörsalonger .
 
 

Never forget who was there for you when no one else was. ❤

Hej, att gå i skolan till kvart i fem är inte jätteskönt, men när man har bästa svenska läraren som ger oss en liten uppgift och säger att vi får gå hem när vi är klara, räddade ju hela dagen.
Är riktigt trött nu men snart kommer Malin hit och då är jag nog inte så trött länge till, får se vad vi hittar på för nåt. Ikväll ska jag även klämma in lite pluggning, engelskaprov imorgon.
Bjuder på en fin bild på mig och nåra klasskompisar, sämsta kvalitén..


My dreams gets bigger & bigger for every day that passes, but so does my faith ♥

 
 
Just nu känner jag att jag bara vill bort, bort från Gävle och helst bort från Sverige också, gärna till någon varmare plats.
Ni vet känslan av att man är på fel ställe och man vet att det finns nån plats där ute som är mer rätt än den platsen man är nu. Jag vill resa runt jorden och se vad den har att erbjuda och jag är helt säker på att jag kommer hitta rätt plats för mig.
Visst, Gävle är trots allt en bra stad men det känns som att man har växt ur den lite, även att 75% av mina kompisar också är trött på denna stad gör inte saken lättare, det gör ju att man mer och mer vill lämna staden och tillsammans drömmer man sig bort till andra länder, städer och möjligheter. Dock har man lite drygt 2,5 år kvar i skolan, men sen så, då blir det helt klart ut och resa! ♥

Relationships are a lot like algebra. Have you ever looked at your X and wondered Y?

God kväll!
Har söndagsångest även fast det är en rätt så lugn vecka som väntar. Sovmorgon imorgon så jag börjar fem över tolv slutar dock kvart i fem.. Tisdag engelska prov, onsdag sovmorgon till 9 eller halv tio och slutar halv ett, torsdag studiedag och fredag friluftsdag i Kläppen. Ska alltså åka skidor på fredag och det var rätt så längesen jag åkte, men det får gå som det går. 
Har faktiskt varit lite duktig idag och pluggat lite matte men är inte riktigt ikapp än men snart så.
Nu så här på söndagkvällen har jag tagit ett varmt bad med en massa tända ljus och kikat ett avsnitt av gossip girl allt för att döda söndagsågesten, mysigt.
Hoppas ni också har en mysig söndagskväll! ♥
 

Whenever I don't' have to wear makeup, it's a good day. ♥

God morgon!
Dagens planerer, ut på en powerwalk innan pappa åker, när han har åkt måste jag vara hemma med min hund eftersom hon är nyopererad och får inte göra något alls typ, när jag ändå är hemma ska jag plugga lite, bada och ha lite mini spa för mig själv och ladda om för kommande vecka.
Det bästa av allt med denna dag är att jag ska gå utan smink hela dagen, skönt!
 

I was thinking me and you, not you and her..♥

 
Ungefär en gång i månaden blir jag helt kärlekskrank, alltså helt galen i kärlek. Mina kompisar säger att jag är kär i kärleken och det stämmer nog till viss del, men det är nog alla nån gång ibland.
För hur fin är inte kärleken eller känslan av att vara kär?
Kärlek, när man vill dela alla speciella tillfällen med just den personen, när man förstår varandra, när man kan vara sig själv, när man älskar varandra mer än någonting annat.
Sen att man kanske för tillfället inte har nån att dela känslan med, för den personen är upptagen eller kanske inte hittad än gör det hela lite mer spännande! 
Jag känner att kärlek är inget man letar efter kärlek är nåt som kommer när man minst anar det, man måste bara våga chansa när något speciellt händer och hålla alla dörrar öppna för alla möjligheter som finns! 
Så håll ögonen och hjärtat öppet för man vet aldrig när, var eller hur man träffar sin stora kärlek och en sak jag verkligen tror är att det finns någon för alla. ♥
 
 
 
 
 

It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.

 Hejsan!
Har inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp i stort sett hela tiden. Har haft mycket i skolan och mer kommer det att bli, så nu ska jag plugga ikapp det som jag ligger lite efter i så att det inte blir för mycket nästa vecka. 
Sedan får jag se vad som händer ikväll, inget speciellt planerat men nåt kul hittar man väl på.
Dags att börja plugga lite, ha en fin lördag fina läsare! ♥
 
 

Will you think about me when you're all alone. The things we used to do, we used to be. I could be the one to make you feel that way. I could be the one to set you free

Hejsan!
Har varit i Mora idag och tittat på när mitt kära lag spela match, dom vann med 6-2. Hade grymt kul på bussresan till och från matchen, för dom är så sjuka i mitt lag.
Imorgon får vi se vad som händer inga speciella planer än så länge.
Förresten inlägget innan det här skulle ju egentligen sparas i arkivet eftersom det inte är sommar än men ni får se det som ett inspirations inlägg för jag kan inte ändra det på mobilen. Nu kan man nästan säga att denna lördag är slut för mig för jag är helt slut så ska krypa ner i soffan med mjukiskläder och ta det lugnt resten av kvällen. Hörs imorgon ❤

 


Because it’s summer and the memories are just waiting to happen ♥

 

My life is spontaneous and things just kind of happen.

 

Lite inspiration så här på eftermiddagen, ska dock inte vara så spontan idag. Idag ska bokrecenssionen göras sen blir det träning på kvällen om jag orkar. Juste fick nya klasser igår och vet inte rikrtigt hur det känns, känner inte alla så det blir nog bättre lite senare in i terminen, bara att vara positiv och öppen så går det nog bra iallafall!
Ha en fin torsdag fina läsare! ♥

You’ll Make a Change ❤

Don’t apologize about the past while you can still make a change in the future. I just want you to focus on your goals , to look at this life and give it your fullest , to fulfill and accept every challenge it throws at you , and believe me when I say this and I sure as hell mean it; you, my friend, will make a massive change in the upcoming future if you just set up your mind to it. There’s no doubt about that , no matter what anyone says about you, don’t let them hold you back from what you believe. Everyone makes mistakes , maybe some more than others but that doesn’t matter, I just want you not for me but for yourself to be careful and don’t get yourself into trouble. Remember, some people actually care, so don’t let any obstacle get in your way of achieving your dreams. Never give up on this life, cherish every second, keep smiling and stay strong always no matter what.


Stockholm

Sitter på bussen på väg hem från Stockholm just nu, haft en super trevlig dag med Linda och Malin. Fick med mig rätt så mycket shopping hem, riktigt nöjd. Har ungefär 1h kvar av bussresan och dom andra sover bredvid mig, tror jag ska ta och göra de jag också.


Kill them with success and bury them with a smile

 
Ligger och planerar kommande veckas planer, Stockholm med Malin och Linda imorgon, sen på tisdag börjar skolan. Då blir det fullt upp igen. Ska självklart ta mig tid att träffa mina underbara vänner under veckan också, man behöver ju faktiskt ta en paus från stressen och skolan ibland också. Annars kan det bli för intensivt och man tappar alla motivation. Perfekt med en mys söndag så man kan ladda om och få ny energi till den nya veckan!
Ta hand om er gott folk ♥ 

Some people may talk about you, but it's only to make themselves feel better.. you got something they would kill to have so don't let words bring you down.♥

 
 
Hejsan!
Dagen idag har varit lugn och härlig. Morgonen började med att jag gick ut med Tindra på en liten promenad, efter den träffade jag Evelina och vi åkte till stan, solade i 25minuter sen gick vi även och kikade på hårfärg åt Evelina. Efter det åkte vi hem till mig och här har vi bara suttit och pratat och druckit kaffe, som vanligt alltså. 
Nu ska jag försöka plugga, krypa ner i sängen med tända ljus och skriva en bokrecenssion, inte direkt vad man känner för sista helgen på lovet men kan inte klaga. 
Hoppas ni får ett härligt avslut på denna vecka! ♥

Sensitivity ♥

 

Dream what you want to dream, go where you want to go, be what you want to be. Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

 


Don't go for looks, they can deceive. Go for someone who makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright.

Har haft en bra start på detta år och ser verkligen fram emot resten av det. Dagen idag har spenderats med mamma och Tindra, var ut på en långpromend i skogen. Så härligt när det är vinter och sol, det är sån frisk luft och man mår mycket bättre efteråt. Jag och mamma åkte även till frisören och fräschade upp våra hår, slitna toppar är nu borta och håret ser friskare ut. Trodde att minst 5cm av mitt hår skulle behöva tas bort men hade tur klippte bara ungefär 2,5cm. Men om mer skulle ha behövts tas bort hade jag klippt det för hellre kort oslitet hår än långt slitet hår tycker jag iallafall. Nu på eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt och ikväll väntas myskväll med mina favoritbrudar. 
Hoppas ni får en fin fredagkväll allihopa! ♥
 

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today ♥


There are so many things in this world we can't control, earthquakes, floods, reality shows. But it's important to remember the things that we can, like forgiveness, second chances, fresh starts..Hope for the New Year. That's what New Year's Eve is to me

 
 
 
 
Nytt år, Nya möjligheter, Ny design, Ny motivation, Ny start.
Det här nya året ska rocka! 
 

RSS 2.0