Idag var en bra dag!

Träffat underbara vänner: CHECK
Packat klart väskan: CHECK
Städat rummet: CHECK
Solat: CHECK
Nu ska jag bara slappa!
Puss!

Good friends are like stars.... You don't always see them, but you know they are always there

Hejsan!
Jag kan inte fatta att jag åker imorgon, känns verkligen inte så. Har resfeber och är skitnervös, men jag vet att det kommer bli grymt kul, 21 galna VAIF tjejer i prag på innebandy cup kan inte bli annat än super!
Träffade Nicole och Evelina nu på förmiddagen, kollade film och pratade, kommer sakna dom brudarna som fan, men det är ju bara 10 dagar.. alldeles för länge..
Nu ska jag städa mitt rum och packa det sista. Bloggar troligen igen lite senare.
puss!
 

In the end there´s only you, cause baby I would die for you

Träffade Lisa ett tag, hade superkul. Jag kommer sakna henne när jag åker till Prag..
Nu är jag hemma och är med bästa Nicole, nu ska vi laga mat, hörshej.
Puss!
 

Carpe Diem

God morgon!
Idag vaknade jag klockan halv 9 av att mamma väckte mig, det är det tidigaste jag har gått upp på det här lovet tror jag. Men det var skönt och jag behöver vänja mig till Prag, fick reda på att vi bara har tidiga matcher typ klockan 8-9.. kändes lite segt fast om man spelar på morgonen har man ju hela dagen framför sig sen, så man får se det från den ljusa sidan!
Nu på morgonen har jag bara myst i soffan, härligt det också. Men nu måste jag börja göra mig i ordning, ska träffa Lisa lite senare.
Ha en bra dag alla fina, Carpe diem!
  

Belive you can and you´re halfway there

Hejsan!
Ursäkta för dålig bloggning men bloog.se appen har inte fungerat och jag har inte haft tillgång till en dator.. men now i´m back bitches! haha orkar inte med mig själv, hyper som satan..
Nu ska jag fixa lite saker, åker ju till Prag snart.. LÄNGTAR!
men hörs senare alla fina,
Puss!

ut och röra på sig kanske?

Härligt att vakna och det ösregnar ute, och igår bestämde jag och Evelina att vi skulle ut och springa nu på morgonen, taggad man känner sig.. Men måste få upp konditionen igen eftersom man tappade den när man var sjuk, men nu ska vi springa hörs hej!

Boys will be boys. They like to play around, You shot me with your love gun, I'm falling to the ground..

Hejhej!
Varit på stan idag, köpte två linnen fast jag inte skulle köpa nåt egentligen.. men sjukt nöjd med dom iallafall.
Nu ska jag dra mig mot träningen, inte speciellt taggad men det går nog bra bara man kommer dit så.
Ska försöka blogga en gång till ikväll och visa tröjorna jag köpte, annars hörs vi imorgon.
puss!

Now here we are, so close, yet so far. Haven't I passed the test? When will you realize, baby I'm not like the rest?

Hejsan!
Längesen man blogga, men har inte haft tillgång till en dator och blogg.se appen har inte fungerat på min mobil. Men nu ska jag bli bättre på att blogga.
Idag ska jag till stan med Evelina och Nicole, sen senare ikväll väntas innebandy träning. Om en vecka eller på söndag den här veckan rättare sagt tar jag och mitt lag vårat pick & pack och drar till Prag i 10 Dagar och där är det innebandy cup som gäller. Längtar som en galning!
Men nu måste jag fixa mig och sen dra mig mot stan, hörs senare.
Puss!

I don't mind, this time it doesn't matter. Cause your friends, they look good but you look better!

Ligger och steker och för första gången känns det verkligen som sommarlov, love it!
Puss!


There's always a wild side to an innocent face.

Hejsan finisar!
Känner mig äntligen helt frisk och solen skiner ute, tecken på att det här kommer bli en bra dag! Senare ska jag träffa mina fina kompisar, får se vad vi hittar på blir nog kul som vanligt iallafall.
Nu ska jag vänta på att solen kommer till baksidan och sen ut och sola lite. Hörs senare,
Puss!


~LOVE~


Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Hejsan!
Sjuka jag spenderade dagen ute i brämmen, vi firade mamma och Niclas i husvagnen så lite släktingar var där. Vi fikade och spelade minigolf, mysigt var det. Nu när jag kom hem känner jag att febern har stigit lite igen och jag håller på att frysa ihjäl.. Så nu blir det att ligga i sängen och troligtvis sova enda tills imorgon.
Puss!


I've never been to Eden, but it's nice I hear tell. When I die I'll go to heaven, cause I've done my time in hell.

Sjuka jag ligger och läser i min ensamhet. Läser the heroin diaries, spillror ur ett rockstjärneliv som handlar om nikki sixx. Helt sjuk bok.. Men man fastnar i den och kan verkligen inte sluta läsa. Så nu ska jag fortsätta,
Hörs senare
Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3042780/images/2012/pic_206807656.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3042780/images/2012/pic_206807656.jpg" class="image">


If this love only exists in my dreams, don't wake me up..

Hejsan,
Förlåt för dålig bloggning, men har haft fullt upp och har även varit sjuk så har inte haft nån ork att blogga heller.. Men nu ska det bli bättre med de! Kan berätta lite kort om dagarna som har varit, men blir nog även en bildbomb.
Har ju haft skolavslutning, äntligen klar med grundskolan. Kändes så härligt att sluta nian och jag längtar till gymnasiet! Men först ett härligt sommarlov. På kvällen efter skolavslutningen var det vårvik som gällde, var där med massa härligt folk. Blev tyvärr sjuk efter det och har legat med nästan 40 graders feber..
Har fortfarande lite feber men det är på bättringsvägen nu!
Oj missade några dagar men orkar inte skriva mer.. Haha ni fick iallafall höra om skolavslutningen.
Men bloggar nog mer senare,
Puss!


trött jag blir...

Slutade klockan 12 idag och då åkte jag och Frida direkt till stan. Jag skulle köpa en freebra (alltså en bh som är fastklistrad i fram och har ingenting i bak) sprang runt i hur många affärer som helst, provade alla storlekar och material, men ingen passa... Och när jag testade en som passade bra så var dom slut, fanns bara prov bh. ORKAR INTE...
Måste ha en innan skolavslutningen iallafall, hoppas dom hinner få in några nya. Sen blev det inte bättre när jag såg mitt fula hår i alla speglar, hemskt. Måste göra mer slingor när jag får pengar.. Alltså så måste jag stå ut med den här färgen i en månad till ungefär... Överväger om jag ska lägga i en chokladbrunfärg i håret men då var ju slingorna som jag gjorde nyligen helt i onödan.. ett dilemma det där.
Får se hur det här slutar..
Men nú ska jag ta en powernap, hörs senare
Puss!

image description

Desperate housewives ♥

Halloj!
Jag hade storslagna planer för kvällen, jag skulle städa mitt rum, städa huset, diska, o.s.v
allt för att slippa känna att jag är ensam hemma.. Och även för att göra mamma glad, hennes födelsedag imorgon så tänkte överasska henne, men planerna ändrades snabbt, kom ju på att det är allra sista avsnittet av desperate housewives och det kan man bara inte missa! Så nu blir det mys framför tv:n istället med kaffe och choklad♥ överlever nog ensamheten ändå!
hörs senare,
puss!


Drunk mind speeks a sober heart..

Hejsan!
Var i hemlingby idag med skolan, vi hade friluftsdag. Man skulle gå 5km, jag och Frida gick vilse drog med oss några andra nior och det slutade med att vi hade gått en mil.. duktiga vi.
Imorgon är man ledig, härligt de. Ska fixa naglarna och sen träffa Lisa. Nu ska jag plugga, jag ska göra klart sista inlämningsuppgiften som vi har i nian, sista jag gör i grundskolan. Känns lite läskigt de.. ska lägga ner hela mitt ♥ i den, fast de orkar jag inte.. har migrän så den får bli några rader lång bara..
Hörs senare peepz!
puss!


ARKIVBILD

I had a chance to make him mine, but I was to blind to see. And now I got too let him go, and pray he comes back to me..

Hej, känner att jag är kung på att blogga..*host*
Men ska försöka blogga mer. Har iallafall varit med Lisa idag, hade grymt kul som vanligt. Galen den bruden!
Och nu blir de sov dags, hörs imorgon!
Puss


He has the sweetest smile & an unforgetable personality.

Hejsan!
Igår var de skola som vanligt, sen hemma gjorde jag inte så mycket. På kvällen hände lite saker, kom hem halv 5 på morgonen. Så är lite död idag.. Men I Will survive!
Nu är farmor och farfar här och firar Niclas, så dags att va social. Hörs senare
Puss!


I heard your a player. Nice to meet you, I'm the coach.

Sitter i min ensamhet i skolan.. Frida är och tar en spruta, och 9b har lektion och Nicole och Evelina är i usa..
Men härligt att sitta själv ett tag också och Frida kommer ju tillbaka snart så de är lugnt. Men nu kom Frida, så peace peepz later guys!
Puss!


RSS 2.0